STONE
FINANCE
B&I
TECHNOLOGY
IT
SOLLICITEER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STONE Gewoon, beter

 

STONE – géén doorsnee bedrijf 

Natuurlijk wordt er bij STONE hard gewerkt, kwaliteit geleverd en samen gewerkt met focus op het resultaat. In alles wat wij doen staan tevreden opdrachtgevers en medewerkers centraal. STONE lijkt een beetje op een familie. Een ander woord is er niet voor. En dat is maar goed ook want, als je er over nadenkt, breng je minstens zo veel tijd door met collega’s op het werk als met je eigen familie. Dus waarom zou dat niet hetzelfde kunnen voelen zodat werk en privé goed gecombineerd kunnen worden?

De essentie van die combinatie is een waarden gedreven organisatie. Als jij je in die waarden herkent, en je stevig als professional wil ontwikkelen, dan is er een grote kans dat jij het bij STONE en onze opdrachtgevers goed naar je zin zal hebben. Die ontwikkeling, persoonlijk en professioneel, is wat STONE jou te bieden heeft.

 

Kernwaarden van STONE

Samen Je bent bij STONE als professional geen “kandidaat” maar een echte volwaardige collega. Een STONE’r. Samen maken wij het bedrijf en samen zorgen wij voor tevreden klanten en uitdagende opdrachten. Opdrachten die passen bij jouw ambitieniveau en ontwikkelingsmogelijkheden.

Toegankelijk Je maakt bij STONE deel uit van een zeer transparante organisatie. Dat is wederkerig. Ook jij staat open voor feed-back en een goed gesprek over wat goed gaat en beter moet. Wij houden van korte lijntjes en dat DNA neem jij ook mee naar onze opdrachtgevers.

Ondernemend Je zet bij STONE altijd die extra stap. In je werk en als onderdeel van onze organisatie of die van de opdrachtgever. Nieuwsgierig, leergierig, alert. Ook waar het jouw eigen ontwikkeling betreft.

Nuchter Je bent bij STONE in je element omdat jij je niet beter voor hoeft te doen dan je bent. Je bent pragmatisch en oplossingsgericht. Je werkt hard en bent daar, samen met ons, terecht trots op. Je blijft echter altijd met twee benen op de grond.

Eigen Je staat bij STONE dicht bij jezelf en bent daarom in staat om je eigen stempel te drukken. Eigenlijk zijn wij zelf ook zo begonnen als jij nu. Vanuit eigen, herkenbare, kracht aan de slag in het vak waarop wij verliefd zijn geworden.

 

 

Ambition never ends

Als jij houdt van aanpakken, doorpakken, bouwen bij veel verschillende aansprekende opdrachtgevers dan ben jij bij STONE aan het juiste adres.  Dan kan jij je gedurende een aantal cruciale jaren in jouw carrière je verder ontwikkelen in jouw vakgebied. Eerst als professional, later misschien als consultant, projectleider of ZZP’er. Wij kijken altijd vooruit in jouw ontwikkeling.

Ambition never ends! Die ambitie invullen doe jij samen met een buddy. Een ervaren STONE’r die jou wegwijs maakt in de STONE-organisatie en die samen met jou meekijkt naar opleidingen en trainingen om jouw talenten verder te ontwikkelen.

Needless to say dat STONE natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden en faciliteiten te bieden heeft.

SOLLICITEER