STONE intern
FINANCE
IT / AGILE
TECHNOLOGY
      PUBLIC   
SOLLICITEER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gewoon, beter

 

STONE – géén doorsnee bedrijf 

Natuurlijk wordt er bij STONE hard gewerkt, kwaliteit geleverd en samen gewerkt met focus op het resultaat. In alles wat wij doen staan tevreden opdrachtgevers en medewerkers centraal. STONE lijkt een beetje op een familie. Een ander woord is er niet voor. En dat is maar goed ook want, als je er over nadenkt, breng je minstens zo veel tijd door met collega’s op het werk als met je eigen familie. Dus waarom zou dat niet hetzelfde kunnen voelen zodat werk en privé goed gecombineerd kunnen worden?

De essentie van die combinatie is een waarden gedreven organisatie. Als jij je in die waarden herkent, en je stevig als professional wil ontwikkelen, dan is er een grote kans dat jij het bij STONE en onze opdrachtgevers goed naar je zin zal hebben. Die ontwikkeling, persoonlijk en professioneel, is wat STONE jou te bieden heeft.

Ambition never ends!

 

Kernwaarden van STONE

Samen Je bent bij STONE als professional geen “kandidaat” maar een echte volwaardige collega. Een STOWN’er. Samen maken wij het bedrijf en samen zorgen wij voor tevreden klanten en uitdagende opdrachten. Opdrachten die passen bij jouw ambitieniveau en ontwikkelingsmogelijkheden.

Toegankelijk Je maakt bij STONE deel uit van een zeer transparante organisatie. Dat is wederkerig. Ook jij staat open voor feed-back en een goed gesprek over wat goed gaat en beter moet. Wij houden van korte lijntjes en dat DNA neem jij ook mee naar onze opdrachtgevers.

Ondernemend Je zet bij STONE altijd die extra stap. In je werk en als onderdeel van onze organisatie of die van de opdrachtgever. Nieuwsgierig, leergierig, alert. Ook waar het jouw eigen ontwikkeling betreft.

Nuchter Je bent bij STONE in je element omdat jij je niet beter voor hoeft te doen dan je bent. Je bent pragmatisch en oplossingsgericht. Je werkt hard en bent daar, samen met ons, terecht trots op. Je blijft echter altijd met twee benen op de grond.

Eigen Je staat bij STONE dicht bij jezelf en bent daarom in staat om je eigen stempel te drukken. Eigenlijk zijn wij zelf ook zo begonnen als jij nu. Vanuit eigen, herkenbare, kracht aan de slag in het vak waarop wij verliefd zijn geworden.

 

STONE en STOWN’er

Bij STONE kan je terecht als STONE’r of STOWN’er.

Als STONE’r kan je kiezen voor een functie in sales, in recruitment, in marketing of bij één van onze stafafdelingen. Met elkaar dragen wij zorg voor de bemiddeling van zelfstandigen, interim-professionals en het onderhouden van klant en ‘kandidaat’ contacten. Je werkt in het hart van onze dienstverlening

Kies je voor een toekomst als interim professional bij STONE, dan noemen we je geen interim professional of consultant, maar STOWN’er. En ja, daar staat inderdaad een ‘W’ in. Wat bedoelen we hier mee?

STOWN’er, is een samensmelting van STONE en OWNER. Dit laatste om aan te duiden dat het om onze eigen mensen gaat die bovendien ‘ownership’ hebben en meebrengen. ‘Ownership’ over hun carrière en ontwikkeling, maar ook tijdens hun opdrachten en projecten echt verantwoordelijkheid nemen.

Als STOWN’er combineer je de zekerheid van een vast dienstverband met het werken op projectbasis bij diverse mooie opdrachtgevers. Je staat net iets ondernemender in het leven en kiest daarom voor STONE. Je bent al een aantal jaren onderweg in je carrière en benieuwd geworden naar hoe het in de keuken bij andere organisaties is. Je wilt jezelf ontwikkelen, maar tegelijkertijd ook vanuit je kennis, ervaring en persoonlijkheid toegevoegde waarde leveren binnen organisaties. Misschien wel het allerleukste van STOWN’er zijn is dat je écht onderdeel bent van de STONE-familie!

Wij zijn op zoek naar STOWN’ers op het gebied van Business ControlBI/BA, Agile&SCRUM.

SOLLICITEER