Technology opdrachten
Alle opdrachten
Solliciteer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STONE Gewoon, beter

……
STONE Technology

De wereld van de Techniek heeft de laatste jaren een enorme groei laten zien en de rek is er zeker nog niet uit. De ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op waardoor het vinden van het juiste technische personeel des te belangrijker wordt.

Met STONE Technology richten we ons op het bemiddelen van Engineers en andere technici. Dit kan interim zijn, maar veelal geschiedt dit op basis van wat wij een deta-vast constructie noemen: eerst een periode vanaf onze payroll, daarna in dienst bij de opdrachtgever. Op deze manier hebben alle partijen voldoende tijd om te kijken of er écht een match is en houden we binding met onze kandidaat en opdrachtgever.  We zijn expliciet geen Werving & Selectie bureau, maar streven wel altijd naar maatwerk.

Via de button hier links is te zien met welke vacatures we momenteel bezig zijn.

We acteren in diverse branches en sectoren en hebben inmiddels een samenwerking met enkele grote bedrijven, maar werken minstens net zo lief met en voor partijen binnen het (groot) MKB. We streven naar partnership en een langdurige samenwerking.

 
Waarom STONE?

Samen met onze kandidaten en opdrachtgevers zoeken we naar de juiste match. Niet alleen op inhoud, maar ook op persoonlijkheid en zachte criteria.

Toegankelijk. We staan voor persoonlijk contact. Je schakelt direct met iemand uit ons dedicated Technology team. Zij zijn jouw aanspreekpunt voor alle zaken en dagelijks bereikbaar via mail, telefoon of per app.

Ondernemend. We zetten graag een extra stap om tot een resultaat te komen. Nieuwsgierig, leergierig en alert zijn eigenschappen die bij ons passen.

Nuchter. Op de vrijdag drinken we graag een borrel met elkaar. De rest van de week zijn we pragmatisch en oplossingsgericht bezig voor onze kandidaten en opdrachtgevers. Punt!

Eigen. We doen sommige zaken misschien net even wat anders dan anders. We durven keuzes te maken en ook ‘nee’ te zeggen. Op een transparante manier verwachtingen managen vinden we belangrijk.

 
Technology team

Philip Raymakers
Philip Raymakers – Business Consultant
Technology
Luuk van Sluisveld – Business Director
Dennis Klijn
Dennis Klijn – Business Consultant
Stefan Willemse – Business Consultant
Marc Nuijten
Marc Nuijten – Business Consultant

Carl Stolk
Carl Stolk – Business Development Consultant