Technology opdrachten
Alle opdrachten
Solliciteer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STONE Gewoon, beter

……
STONE Technology

De wereld van de Techniek heeft de laatste jaren een enorme versnelling laten zien en de groei is er zeker nog niet uit. De ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op. De uitdaging voor jouw als techneut is om bij te blijven en het liefst voorop te lopen in deze razendsnel veranderende wereld. Als STOWN’er ben je verzekerd van het feit dat jouw functie “future-proof” is aangezien we vol inzetten op jouw ontwikkeling en de marktontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden.

Onder Interim professionals verstaan wij professionals met hun eigen expertise en ervaringsjaren op weg in hun carrière. Afhankelijk van de ervaring en expertise bieden we mensen verschillende contracten aan. Direct op de payroll bij STONE met een vast dan wel flexibel contract. We handelen in jouw belang, natuurlijk willen we je graag voor langere tijd aan ons binden maar we snappen ook dat er soms mooie posities bij klanten voorbij komen die je niet kan laten schieten.

Vanuit STONE ben je verzekert van de uitdagendste technische interim opdrachten bij aansprekende partijen in de markt. We werken niet alleen met de echt grote namen in de markt samen maar ook met de partijen eromheen van technische start ups tot en met de gevestigde orde. Zo hebben we altijd een opdracht bij een organisatie die bij jou past.

Samen met een ervaren team van consultants en specialisten bereiden we je voor op de baan van de toekomst.

 
Waarom STONE?

Samen met jou zoeken we naar een baan die past bij jouw huidige ambitieniveau en bepalen we jouw leer- en ontwikkelingscurve voor de komende jaren. Je wordt onderdeel van de STONE familie. Je bent als professional bij STONE geen kandidaat maar een collega.
Toegankelijk. Je hebt direct contact met Patrick en Marcel (vakinhoudelijke specialisten met specifieke branche ervaring). Zij zijn jouw aanspreekpunt voor alle zaken en mobiel bereikbaar tot 22:11 uur. Whatsapp mag natuurlijk ook.
Ondernemend. Jij bent iemand die altijd een extra stap zet. Nieuwsgierig, leergierig en alert en dit kan je ook van ons verwachten.
Nuchter. Op de vrijdag drinken we graag een borrel met elkaar. De rest van de week zijn we pragmatisch en oplossingsgericht bezig voor jou. Punt!
Eigen. Eigenlijk zijn wij zelf ook ooit zo begonnen als jij nu. Verliefd geraakt op de branche en nooit meer losgelaten. Samen gaan we voor een vliegende start.

 
Technology team

Dennis Klijn
Dennis Klijn – Business Consultant Technology
Jeroen Gielens
Jeroen Gielens – Account Director