Introductie

Uitdagende rol voor een ervaren Technisch Applicatiebeheerder bij een mooie organisatie! Ben jij nieuwsgierig, creatief en een echte teamspeler? Dan zoeken wij jou voor deze vacature bij onze opdrachtgever.

Het is een detavast vacature, wat betekent dat je na een dienstverband bij STONE, in vaste dienst zal treden bij deze opdrachtgever.

Organisatie

Onze opdrachtgever zit in de landbouw branche en is bezig om meer technische innoverend te worden. Zij staan internationaal goed op de kaart en willen nog meer gaan groeien.


Functie

Voor het IT Team zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar een Technisch Applicatiebeheerder (TA).

In de rol van TA ben je verantwoordelijke voor het optimaal installeren, configureren, beheren en ontwikkelen van de verschillende applicaties en omgevingen. De zwaarte van de rol zit op het beheer van de verschillende MS SQL Server databases en de Azure DevOps-omgeving.

Het team werkt Agile en je hebt regelmatig contact met je collega’s die jij ondersteunt bij het gebruik van de applicaties en omgevingen. Je zorgt met de verschillende Developers die werken aan de ERP-omgevingen voor het werken aan nieuwe technologieën. Je ontwikkelt de Azure DevOps-omgeving verder met je collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het technisch beheer en werking van de applicatie en Azure DevOps & SQL Server omgeving.

Functie eisen

 • Voor deze functie beschik je over HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt kennis van beheer van MS SQL Server en Azure DevOps-omgevingen;
 • Je hebt ervaring met het werken met API’s. Kennis van Docker;
 • Powershell en Webservices is een pre;
 • Je vindt het leuk om Azure DevOps verder te ontwikkelen in een Agile omgeving;
 • Je hebt ook overzicht over de verschillende technische infrastructuren waarin we werken, en oog voor het algemene technische belang.


Aanbod

 • Start: Zo spoedig mogelijk;
 • Fulltime;
 • Omgeving Leiden, zeer goed bereikbaar vanaf Amsterdam, Hoofddorp en Alphen aan de Rijn;
 • Marktconform salaris;
 • Uitzicht op vast dienstverband;
 • Gedeelte vanuit huis werken.

Inlichtingen

Spreekt deze uitdaging je aan? Reageer dan via onderstaande “Versturen” knop. Wij vragen dan om je meest recente CV, waarin de overeenkomsten met de behoefte van de opdrachtgever goed naar voren komen. Zodra wij deze van jou hebben, krijg je van ons een bevestiging en ook sturen we onze uitgangspunten voor samenwerking. Nieuwsgierig geworden, maar wil je liever eerst meer informatie? Dat kan natuurlijk ook! Tanja Kok (06-21547617) en Lyanne van “t Zelfde (06-27068120) staan graag voor je klaar en ben te bereiken op (mobiel nummer), bel en/of app me dan even.

Ben je nu niet beschikbaar, maar wil je wel graag onze toekomstige opdrachten en de marktontwikkelingen volgen? Volg dan de STONE CompanyPage. Ben jij niet beschikbaar, maar denk je iemand uit je netwerk te kunnen verblijden met een nieuwe uitdaging? Gebruik dan onderstaande buttons om de job met diegene te delen!

Terug naar het opdrachten overzicht