Introductie

Ben jij als Technical Writer opzoek naar een dynamische en afwisselende baan? Wil jij een baan met veel afwisseling, maar wil je toch werken vanaf een vaste locatie? Dan zie ik jouw reactie snel tegemoet!

Organisatie

Innovatie, kwaliteit en een uitstekende service: al sinds de oprichting van onze relatie zorgt zij voor producten waar ondernemers op vertrouwen.

Onze klant is een wereldwijd, technologisch bedrijf en toonaangevend fabrikant van machines voor het sorteren, verpakken en verwerken van producten. Wij ondersteunen onze klanten wereldwijd bij het continu verbeteren van hun bedrijf. Dit doen we door de beste oplossingen voor het sorteren en verwerken van producten te ontwikkelen, te realiseren en te onderhouden. We willen een betrouwbare partner zijn voor onze klanten door end-to-end oplossingen met de beste waarde te leveren, zowel nu als in de toekomst.

Functie

Voor de meest innovatieve afdeling is onze relatie op zoek naar een Technical Writer. Als Technical Writer werk je samen met andere teams aan de ontwikkeling van diverse machines. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de documentatie van een product en draag je bij aan het succes van de afdeling. Immers zonder documentatie kan de machine niet geïnstalleerd worden. Daarnaast lever jij een actieve bijdrage aan een winning team, een inspirerende cultuur en coach en motiveer je collega’s op resultaat en competenties.

Innovatie, kwaliteit en een uitstekende service is waar onze relatie al jaren mee bezig is en dit willen zij vasthouden. Aandacht voor detail en teamwork zijn voorwaarden om de beste machines in de wereld te produceren. Daarnaast is het belangrijk dat iemand zich thuis voelt en met plezier en passie naar het werk gaat. Als medewerker ben jij continu aan het werk met deze speerpunten.


Functie eisen

  • +5 jaar werkervaring in soortgelijke functie;
  • Ervaring met Adobe FrameMaker standard en structured (XML), Arbortext (Epic) Editor (XML/DITA), SCHEMA ST4 (XML Authoring Platform);
  • Relevante afgeronde opleiding op HBO/WO niveau;
  • Kunnen werken in een Scrum team;
  • Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Aanbod

  • Werken in een internationale en dynamische omgeving;
  • Ervaring op doen en werken met de nieuwste technieken;
  • In dienst zijn bij een vaste werkgever in jouw regio;
  • Werken in diverse teams en aan verschillende projecten binnen 1 organisatie.


Inlichtingen

Spreekt deze opdracht je aan? Reageer dan via de onderstaande oranje “Solliciteren” knop. Vervolgens vragen wij om je meest recente CV zodat wij jouw profiel zo goed mogelijk kunnen beoordelen. Als wij dit van jou hebben ontvangen krijg je van ons een bevestiging en ook een samenvatting van onze uitgangspunten voor samenwerking. Nieuwsgierig en wil je meer informatie? Ik, Luuk, sta voor je klaar. Ik ben te bereiken op +31 (0) 6 51 64 72 09. Ben jij niet beschikbaar, maar weet jij precies wie deze opdracht kan uitvoeren? Tell a friend!

Terug naar het opdrachten overzicht