Introductie

Ben jij een enthousiaste en leergierige System Engineer? Voor onze opdrachtgever ben je als System Engineer actief binnen alle aspecten van een complexe en zeer uitdagend platform. Namelijk; Klant migraties en implementaties, beheren en bouwen van diverse Citrix platforms, virtualisatie, onderhoud en het uitvoeren van hardware engineering in geval van veranderingen van systemen. Is dit wat jij dagelijks het liefste doet? Ben je zelfstandig, maar kun je ook in een team werken? Dan zoeken wij jou!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een jonge organisatie, letterlijk en figuurlijk. Zij bestaan nu ruim vijf jaar en alle werknemers zijn allemaal jong van geest. Zij zijn een organisatie die elke dag een beetje meer groeit en met elkaar als een team samenwerkt! Geen enkele dag is hetzelfde bij deze organisatie, de dagelijkse werkzaamheden liggen voornamelijk op het gebied van Windows beheer, Server Based Computing en virtualisatie, maar tussen door wordt er ook fanatiek gedart. Op vrijdag kookt 1 van hen een lekkere lunch, hebben ze regelmatig leuke teamuitjes én je maakt deel uit van een hechte groep collega’s. Kortom, dit is een jonge, dynamische en flexibele organisatie die van plan is om de wereld te veroveren!

Functie

Je zult aan de slag gaan voor verschillende klanten van deze opdrachtgever. Je verleent support in de breedste zin van het woord. De klanten van deze opdrachtgever variëren van een aantal, tot duizenden werkplekken welke allen hun eigen problemen opleveren welke jij voor hen gaat oplossen! Je zult werkzaam zijn in kleine zelfsturende teams wat op deze manier genoeg ruimte geeft tot zelfontplooiing en kennis verrijking.Functie eisen

  • HBO Werk-en denkniveau op het gebied van ICT/Automatisering;
  • Kennis en kunde op virtualisatie gebied;
  • Je bent klant- en resultaatgericht, leergierig en je werkt graag in een team;
  • Woonachtig in de omgeving Zuid-Holland;
  • Minimaal drie jaar ervaring in een soort gelijke omgeving.

Aanbod

  • Goede arbeidsvoorwaarden;
  • Veel ruimte tot scholing;
  • Mogelijkheden tot doorgroei;
  • Te gekke teamuitjes;
  • Werken in een toffe, jonge organisatie.


Inlichtingen

Spreekt deze opdracht je aan? Reageer dan via de onderstaande oranje “Solliciteren” knop. Vervolgens vragen wij om je meest recente CV zodat wij jouw profiel zo goed mogelijk kunnen beoordelen. Als wij dit van jou hebben ontvangen krijg je van ons een bevestiging en ook een samenvatting van onze uitgangspunten voor samenwerking. Nieuwsgierig en wil je meer informatie?Neem contact op met Luuk van Sluisveld(06-51647209). Ben jij niet beschikbaar, maar weet jij precies wie deze opdracht kan uitvoeren? Tell a friend!

Terug naar het opdrachten overzicht