Introductie

Ben jij een echte ‘champion’ als het gaat om het uitlezen en oplossen van elektrotechnische en mechanische storingen? Dan is deze opdrachtgever jou op het lijf geschreven!

Organisatie

Onze opdrachtgever is Europa’s grootste leverancier op het gebied van dekaarde en compost voor de kweek van champignons. Het gehele proces van productie tot logistiek hebben zij in eigen beheer. Vanwege continue groei en innovatie wordt er dagelijks gewerkt aan het verbeteren van het productieproces om de afnemers optimaal van dienst te kunnen zijn.

Functie

De technische dienst waarin je terecht zult komen is de basis voor het ongestoord functioneren van de productieafdelingen waarin de accenten voor jou als monteur liggen op correctief en preventief onderhoud in een twee-ploegendienst zodat er een flink aantal uren per dag door gedraaid kan worden. Het team waarin je zult gaan werken bestaat uit zo’n 25 personen die allemaal een mate van eigenaarschap hebben over deze afdeling.

Functie eisen

  • Een relevante elektrotechnische opleiding op MBO-niveau, eventueel aangevuld met cursussen en/of de bereidheid om indien nodig deze te volgen;
  • Praktische kennis van en ervaring met industriële besturingen o.a. Siemens S7 PLC;
  • Kennis van en ervaring met industriële netwerken en industriële automatisering;
  • Gestructureerde werkwijze en probleemoplossend vermogen.

Aanbod

  • Een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een bedrijf met toekomstmogelijkheden;
  • Werken in een ambitieus en collegiaal team;
  • Een goed salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, een uitstekende pensioenregeling en andere collectieve verrzekeringen;
  • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen;
  • Een prettige, informele werksfeer.

Inlichtingen

Spreekt deze uitdaging je aan? Reageer dan via onderstaande “Versturen” knop. Wij vragen dan om je meest recente CV, waarin de overeenkomsten met de behoefte van de opdrachtgever goed naar voren komen. Zodra wij deze van jou hebben, krijg je van ons een bevestiging en ook sturen we onze uitgangspunten voor samenwerking. Nieuwsgierig geworden, maar wil je liever eerst meer informatie? Dat kan natuurlijk ook! Marc Nuijten staat graag voor je klaar en is te bereiken op (mobiel nummer), bel en/of app me dan even.

Ben je nu niet beschikbaar, maar wil je wel graag onze toekomstige opdrachten en de marktontwikkelingen volgen? Volg dan de STONE CompanyPage via https://www.linkedin.com/company/stone-business-associates-b-v-. Ben jij niet beschikbaar, maar denk je iemand uit je netwerk te kunnen verblijden met een nieuwe uitdaging? Gebruik dan onderstaande buttons om de job met diegene te delen!

Terug naar het opdrachten overzicht