Introductie

Wanneer jouw hart sneller gaat kloppen van slimme verkeersregelinstallaties op kruispunten, dynamische verkeersmanagementsystemen op snelwegen, belangrijke verkeerstunnels, de grootste zeesluis ter wereld in IJmuiden, de openbare verlichting in Nederland en tal van dit soort zaken is onze opdrachtgever zo snel mogelijk op zoek naar jou!

Organisatie

Onze opdrachtgever is al bijna 100 jaar werkzaam in het domein Infrastructuur en Mobiliteit. Deze omgeving is sindsdien volledig veranderd. Zeker de laatste jaren hebben we te maken met uitdagingen en kansen die vragen om expertise en intelligente oplossingen. Deze opdrachtgever ontwikkelt integrale oplossingen voor het managen van verkeersstromen op de weg en het water. Veiligheid, duurzaamheid en doorstroming: Dankzij onze verkeerskundige en technologische kennis en ervaring lukt het ons om klanten doelgericht en toekomstgericht te adviseren over de complexe vraagstukken waarmee zij zitten.

Jouw exacte werklocatie en het aantal collega’s van je afdeling zijn afhankelijk van het onderhoudscontract waar je aan werkt. Dit kan dus nog weleens variëren. Ongeacht je werkplek wordt er hard gewerkt en zeggen we elkaar waar het op staat. Er is ook ruimte voor een dolletje en het belangrijkste is dat we er met z’n allen voor gaan. Jij ziet jouw contractmanager niet elke dag dus je bent redelijk vrij in jouw werkzaamheden zolang je de doelen haalt.


Functie

Jij analyseert wat nodig is voor uitvoering van het werk en bereidt alle werkzaamheden die op locatie uitgevoerd moeten worden voor. Dit doe jij zo goed dat de service technicus op locatie de storing probleemloos kan oplossen. Ondertussen bewaak je alle lopende storingen binnen jouw contracten en stem je met de verschillende oplosgroepen af of alle werkzaamheden nog volgens planning verlopen. Uiteraard informeer jij de klant over de werkzaamheden en ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant. Er ontgaat jou niks en met jouw vaardigheden om te plannen, regelen en organiseren kun je snel schakelen wanneer dat van je gevraagd wordt. Jij zorgt voor een goede vastlegging van alle resultaten en kunt daarmee de juiste rapportages opstellen om de klant aantoonbaar te informeren over onze prestaties. Je werkt met professionele systemen en verschillende disciplines aan grote onderhoudscontracten van onze opdrachtgever en dat maakt jouw baan uitdagend en uniek.

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Afgeronde opleiding bedrijfskunde of in een technische richting;
  • Minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke rol;
  • Ruime ervaring met ERP, OMS en andere planningssystemen;
  • Enthousiasme, assertiviteit en een pro-actieve werkhouding.

Aanbod

Duur minimaal 4 maanden

40 uur per week

Locatie: Noord-Holland maar veel vrijheid zolang doelen worden gerealiseerd.

Inlichtingen

Spreekt deze uitdaging je aan? Reageer dan via onderstaande “Versturen” knop. Wij vragen dan om je meest recente CV, waarin de overeenkomsten met de behoefte van de opdrachtgever goed naar voren komen. Zodra wij deze van jou hebben, krijg je van ons een bevestiging en ook sturen we onze uitgangspunten voor samenwerking. Nieuwsgierig geworden, maar wil je liever eerst meer informatie? Dat kan natuurlijk ook! Marc Nuijten staat graag voor je klaar en is te bereiken op 06 23 84 12 26, bel en/of app me dan even.

Ben je nu niet beschikbaar, maar wil je wel graag onze toekomstige opdrachten en de marktontwikkelingen volgen? Volg dan de STONE CompanyPage. Ben jij niet beschikbaar, maar denk je iemand uit je netwerk te kunnen verblijden met een nieuwe uitdaging? Gebruik dan onderstaande buttons om de job met diegene te delen!

Terug naar het opdrachten overzicht