Introductie

Ben jij Dé software architect die de visie voor huidige en toekomstige besturingssystemen kan ontwikkelen? Wil jij werken in een omgeving waar Hardware en Software wordt gecombineerd (IoT)? Dan hebben wij de perfecte opdracht voor jou! Nieuwe interim opdracht per 3 Junil 2019, in de regio Barneveld voor 7 maanden, met optie op verlenging.

Organisatie

Innovatie, kwaliteit en een uitstekende service: al sinds de oprichting van onze relatie zorgt zij voor producten waar ondernemers op vertrouwen.

Onze klant is een wereldwijd, technologisch bedrijf en toonaangevend fabrikant van machines voor het sorteren, verpakken en verwerken van producten. Wij ondersteunen onze klanten wereldwijd bij het continu verbeteren van hun bedrijf. Dit doen we door de beste oplossingen voor het sorteren en verwerken van producten te ontwikkelen, te realiseren en te onderhouden. We willen een betrouwbare partner zijn voor onze klanten door end-to-end oplossingen met de beste waarde te leveren, zowel nu als in de toekomst.


Functie

Samen met collega software architecten ontwikkel je visie voor huidige en toekomstige besturingssystemen. Je draagt deze visie enthousiast uit binnen onze organisatie en in het bijzonder binnen ons software team. Daarnaast ben je onderdeel van een productgroep, die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van machines. Hiervoor zet je designs van software architecturen op en implementeert deze, waarbij je ook je mede software engineers begeleid bij de implementatie. Tevens ben je medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van deze geleverde software producten en heb jij een actieve bijdrage in de verbetering hiervan.

Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO studie in de richting van embedded engineering of (technische) informatica.

 • Je hebt een gedegen kennis van object oriënted programming in C++ en daarnaast ben je thuis in web technologie.
 • Je hebt affiniteit met het aansturen van machines en/of robots.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift is noodzakelijk voor een goede functie invulling.
 • Kennis en ervaring in de volgende tools en technieken: Agile software ontwikkeling met Scrum, C++ (1114), Google Test framework, Javascript enof Typescript, MQTT, REST, Cucumber, Linux RT, Hudson/Jenkins, GitSVN, Unit testing, Test automation.

Aanbod

 • Een dynamische werkomgeving;
 • Werken in een internationale omgeving;
 • Werken met de nieuwste technieken;
 • Duur: 7 maanden, met optie tot verlenging;
 • Locatie: Regio Barneveld;
 • Inzet: fulltime;
 • Start: 1 april 2019.

Inlichtingen

Spreekt deze opdracht je aan? Reageer dan via de onderstaande oranje “Solliciteren” knop. Vervolgens vragen wij om je meest recente CV zodat wij jouw profiel zo goed mogelijk kunnen beoordelen. Als wij dit van jou hebben ontvangen krijg je van ons een bevestiging en ook een samenvatting van onze uitgangspunten voor samenwerking. Nieuwsgierig en wil je meer informatie? Bewar Kasim staat voor je klaar. Hij is bereikbaar op +31 (0) 6 25 28 99 36. Ben jij niet beschikbaar, maar weet jij precies wie deze opdracht kan uitvoeren? Tell a friend!

Terug naar het opdrachten overzicht