Introductie

Vind jij het een uitdaging om als Service Planner de dagelijkse planning van de Servicemonteurs te verzorgen op een zo efficiënt mogelijke manier voor een vestiging in Limburg ?

Organisatie

Onze opdrachtgever is een toonaangevend als totaalaanbieder van interne logistieke oplossingen. De hef- en magazijntrucks zijn van een toonaangevend merk en voldoen aan de hoogste eisen, of het nu gaat om koop, lease, huur of occasions. Het totaalaanbod: Van advies en engineering voor geautomatiseerde warehouses tot een 24/7 onderhoudsservice.

Functie

Als Service Planner ben je de spin in het web tussen de klanten van onze opdrachtgever en de Servicemonteurs die in de buitendienst werken.
Het is jouw verantwoordelijkheid dat de 15 buitendiensmonteurs optimaal worden ingeplant en goed worden aangestuurd.
Een deel van de werkzaamheden (onderhoud en keuringen) is voorspelbaar, hectisch is de baan door storingen die je planning doorkruisen en ongeplande uitval bij je monteurs. De uitdaging is dit geheel zo efficiënt mogelijk te plannen, met een maximaal aantal sleuteluren en een minimum aan reistijd.


Functie eisen

Wij vragen

  • MBO/HBO werk- en denkniveau, met ervaring op het gebied van geautomatiseerde systemen;
  • Ervaring in een dergelijke rol is een pre;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Het effectief en efficiënt kunnen vertalen van klantwensen naar planning van de servicemonteur;
  • Competenties: Accuratesse, Plannen en organiseren, Flexibiliteit, Klant- en servicegerichtheid;

Aanbod

Je krijgt de unieke kans te bouwen aan jouw ontwikkeling binnen een organisatie die continu in ontwikkeling is, waardoor er volop kansen liggen. Je komt te werken op een fijne werkplek in een gloednieuw pand. Je krijgt de kans om mee te kunnen bouwen aan de samenwerking van een nieuw te vormen team met een reeds bestaand team Servicemonteurs; In totaal heb je 40 vakantiedagen, waarvan 13 ADV. Uiteraard verdien je een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Spreekt deze opdracht je aan? Reageer dan via de onderstaande oranje “Versturen” knop. Vervolgens vragen wij om je meest recente CV zodat wij jouw profiel zo goed mogelijk kunnen beoordelen. Als wij dit van jou hebben ontvangen krijg je van ons een bevestiging en ook een samenvatting van onze uitgangspunten voor samenwerking. Nieuwsgierig en wil je meer informatie? Onze collega Carl Stolk (0646597120) staat voor je klaar. Ben jij niet beschikbaar, maar weet jij precies wie deze opdracht kan uitvoeren? Tell a friend!

Terug naar het opdrachten overzicht