Introductie

Ben jij pas tevreden als de klant geholpen is? Heb jij affiniteit met machines en automatisering? Vind jij het leuk om op verschillende locaties binnen de Benelux te werken en heb je geen last van hoogtevrees? Herken jij jezelf hierin en wil jij je als Servicemonteur specialiseren in Onderhoud, Storingen of in de Besturingstechniek? Lees dan snel verder!

Organisatie

Deze organisatie levert diverse integrale oplossingen om het logistieke proces aan te sturen van zowel nationaal- als internationaal toonaangevende bedrijven. Met alle kennis en onderdelen in eigen huis zijn zij een vooraanstaande leverancier en ontwerper van oplossingen op het gebied van warehousing, material handling en geautomatiseerde opslagsystemen. Dit varieert van magazijnstellingen tot geautomatiseerde box in store systemen.

Functie

Als Servicemonteur verricht je onderhoud aan diverse systemen zoals kranen en gerobotiseerde systemen. Je taken zijn o.a.: Preventief onderhoud verrichten aan de hand van een checklijst; Uitvoeren van reparaties, modificaties; Adviseren van klanten over verbeteringen; Administratief afhandelen van het service bezoek en opstellen servicerapport.

Functie eisen

Wat vragen wij in deze functie:

  • Een afgeronde technische mbo-opleiding;
  • Het kunnen zoeken van storing, zowel elektrisch als mechanisch;
  • Bereidheid om (inter)nationaal te reizen;
  • Sterke communicatieve en schriftelijk vaardigheden;
  • Rijbewijs B en bij voorkeur een geldig VCA certificaat of de bereidheid deze te behalen.

Aanbod

Wat bieden we jou? Werken in een topsegment met vaktechnische uitdagingen; Een uitdagende functie voor 40 uur per week; Ruimte voor professionele ontwikkeling, zowel vaktechnisch als op persoonlijk niveau; Mobiele telefoon en laptop; 27 vakantie dagen en 13 ADV dagen o.b.v. een fulltime dienstverband; Een servicebus voor het uitvoeren van de werkzaamheden; Uitstekende pensioenvoorwaarden.

Inlichtingen

Spreekt deze opdracht je aan? Reageer dan via de onderstaande oranje “Solliciteren” knop. Vervolgens vragen wij om je meest recente CV zodat wij jouw profiel zo goed mogelijk kunnen beoordelen. Als wij dit van jou hebben ontvangen krijg je van ons een bevestiging en ook een samenvatting van onze uitgangspunten voor samenwerking. Nieuwsgierig en wil je meer informatie? Onze collega Carl (06-46597120) staat voor je klaar. Ben jij niet beschikbaar, maar weet jij precies wie deze opdracht kan uitvoeren? Tell a friend!

Terug naar het opdrachten overzicht