Introductie

Wil jij telkens in een andere omgeving uitgedaagd worden en raak jij verveeld als je maandenlang aan de zelfde installatie werkzaam bent ? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn!

Organisatie

Deze organisatie is door haar jarenlange ervaring en expertise een begrip op het gebied van technische dienstverlening en ondersteuning. Deze opdrachtgever kent een landelijke dekking en biedt haar klanten de ultieme service ervaring. Dit doen zij door het inzetten van vakvolwassen technici met een ambassadeursmentaliteit.

Functie

Door jou inzet wordt voorkomen dat de lijn van een van de klanten van onze opdrachtgevers stil valt. Mocht dit wel geburen, dan ben jij degene die op basis van zijn technische kennis de storingen binnen een mum van tijd heeft verholpen en de klant netjes informeert over de herkomst van het mankement. Je houdt je dus bezig met het plegen van preventief/periodiek/correctief onderhoud voor diverse klanten. Daarnaast verhelp je allerlei soorten storingen en ben je een ambassadeur en een graag geziene gast bij de klanten.


Functie eisen

Wat kom jij brengen ?

  • MBO 4 Werktuigbouw/Elektrotechniek of Mecahtronica;
  • Geen probleem met het werken in Ploegendiensten;
  • Ervaring als onderhoud/storingsmonteur (Pré)
  • Een gezonde dosis ambitie en klantgerichtheid.

Aanbod

Wat bieden wij jou ?

  • Een zeer diverse en uitdagende baan;
  • Auto van de zaak;
  • Zeer goede primaire/secundaire voorwaarde;
  • Mogelijkheden tot het volgen van cursussen;
  • Een contract bij STONE voor de deur van c/a 1 jaar.

Inlichtingen

Spreekt deze uitdaging je aan? Reageer dan via onderstaande “Versturen” knop. Wij vragen dan om je meest recente CV, waarin de overeenkomsten met de behoefte van de opdrachtgever goed naar voren komen. Zodra wij deze van jou hebben, krijg je van ons een bevestiging en ook sturen we onze uitgangspunten voor samenwerking. Nieuwsgierig geworden, maar wil je liever eerst meer informatie? Dat kan natuurlijk ook! Ik Carl Stolk sta graag voor je klaar en ben te bereiken op 0646597120, bel en/of app me dan even.

Ben je nu niet beschikbaar, maar wil je wel graag onze toekomstige opdrachten en de marktontwikkelingen volgen? Volg dan de STONE CompanyPage. Ben jij niet beschikbaar, maar denk je iemand uit je netwerk te kunnen verblijden met een nieuwe uitdaging? Gebruik dan onderstaande buttons om de job met diegene te delen!

Terug naar het opdrachten overzicht