Introductie

Voor een internationaal bedrijf in de omgeving van Amersfoort zijn wij op zoek naar een Service Support Engineer. Krijg jij energie van het optimaliseren en automatiseren van werkprocessen en heb je affiniteit met machines en productielijnen? Dan hebben wij mogelijk jouw nieuwe uitdaging!

Organisatie

Binnen de eierindustrie is dit bedrijf wereldwijd toonaangevend producent van apparatuur voor het sorteren, het verpakken en het verwerken van eieren. Met het hoofdkantoor nabij Amersfoort, waar de ontwikkeling, productie, verkoop en service van machines plaatsvindt, zijn ze actief in meer dan 60 landen. Als je kiest voor dit bedrijf, dan kies je voor een innovatieve organisatie met een stevige marktpositie. Een gezond en groeiend bedrijf dat in eigen beheer hoogwaardige technische producten ontwerpt, ontwikkelt en wereldwijd installeert! Je komt te werken op de afdeling Customer Care.

Functie

In deze rol draag je bij aan de verbetering van diverse processen, met name op administratief vlak. Je denkt mee over automatiseringsmogelijkheden en manieren om de administratieve processen te vereenvoudigen. Je bent beheerder van de FAQ database en biedt ondersteuning bij het standaardiseren en opstellen van Service Agreements. Je zorgt voor verbinding met diverse collega’s en stakeholders om zodoende continu op de hoogte te blijven van welke behoeftes er spelen zowel intern als extern.

Functie eisen

Er wordt het volgende gevraagd:

  • HBO werk- en denkniveau; bij voorkeur in de richting van Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar;
  • Ervaring met het beheren en opstellen van onderhoudsplannen, FAQ’s en Service Agreements;
  • Naast het Nederlands een goede beheersing van de Duitse en Engelse taal.

Aanbod

Je krijgt hier o.a. het volgende voor terug:

  • Werken bij een toonaangevende speler binnen de verpakkingsindustrie voor eieren;
  • Belangrijke rol spelen in de verdere optimalisatie van (administratieve) werkprocessen;
  • Prima arbeidsvoorwaarden en beginnen op een contract via STONE.

Inlichtingen

Spreekt deze opdracht je aan? Reageer dan via de onderstaande oranje “Solliciteren” knop. Vervolgens vragen wij om je meest recente CV zodat wij jouw profiel zo goed mogelijk kunnen beoordelen. Als wij dit van jou hebben ontvangen krijg je van ons een bevestiging en ook een samenvatting van onze uitgangspunten voor samenwerking. Nieuwsgierig en wil je meer informatie? Lester Spaan (06-21711337) en Luuk van Sluisveld (06-51647209) staan voor je klaar. Ben jij niet beschikbaar, maar weet jij precies wie deze opdracht kan uitvoeren? Tell a friend!

Terug naar het opdrachten overzicht