Introductie

Ben jij de .NET developer die er grote voldoening uithaalt om met een groep de juiste oplossingen te creëren? Wil jij werken met een sterk IT-team met veel focus op Azure en Dynamics tools? Het betreft een tijdelijke klus met een duur van vier maanden, voor 40 uur per week. Grote kans op verlening!

Organisatie

Het hoofdkantoor is gelegen in de Randstad, waarbij je ook naar de kantoren zult gaan om de gesprekken met Projectleiders en Divisie Managers aan te gaan.

Een innovatieve speler die een geheel nieuwe koers vaart. Er vindt een groot aantal veranderprojecten plaats binnen de organisatie. Gezien de interne veranderingen en de uitdagende en steeds veranderende markt vraagt de opdracht om een stevige persoonlijkheid met een kritische en innovatieve blik. Om die reden is er besloten om een ervaren .NET developer toe te voegen aan een sterk IT-team.

Jij komt te werken binnen de ICT-afdeling van het Customer Care domein. Binnen dit domein wordt volgens de Agile principes gewerkt aan duurzame oplossingen in en rondom Dynamics 365 CE. Momenteel is onze relatie bezig met een vernieuwingsslag; recent is het on-premise applicatielandschap verhuisd naar Microsoft Azure en Dynamics 365, waarbij de insteek is geweest om zoveel mogelijk met PaaS componenten te werken.

Functie

Je bent een technisch sterke software ontwikkelaar en helpt bij de ontwikkeling van een Microsoft / .NET applicatielandschap in Microsoft Azure. Binnen dit landschap worden onder andere de volgende technieken en tools gebruikt: Azure App Services, Azure SQL, ASP.NET en Dynamics 365 for Customer Engagement.

Jij als .NET developer komt te werken binnen het ‘Integratie & Ops’ team. Dit team richt zich erop om integraties tussen systemen mogelijk te maken, technische componenten te verduurzamen en componenten te upgraden of herzien waar dit nodig is om beter aan te sluiten op Azure en Dynamics 365. Het is van belang dat je in staat bent om zelfstandig en proactief technische concepten uit te denken en uit te werken.

Functie eisen

  • Minimaal 2 jaar ervaring met C#, ASP.NET WebAPI en de Azure stack;
  • Bekend met principes zoals KISS, SOLID, DRY, YAGNI;
  • HBO/WO werk- en denkniveau.

Aanbod

  • Een sterk team IT specialisten waar je veel van leert;
  • Een leuke en dynamische rol binnen een groot project;
  • Werken met nieuwe technieken.

Inlichtingen

Spreekt deze opdracht je aan? Reageer dan via de onderstaande oranje “Solliciteren” knop. Vervolgens vragen wij om je meest recente CV zodat wij jouw profiel zo goed mogelijk kunnen beoordelen. Als wij dit van jou hebben ontvangen krijg je van ons een bevestiging en ook een samenvatting van onze uitgangspunten voor samenwerking. Nieuwsgierig en wil je meer informatie? Onze Business Manager Bewar Kasim staat voor je klaar. Hij is bereikbaar op +31 (6) 25 28 99 66. Ben jij niet beschikbaar, maar weet jij precies wie deze opdracht kan uitvoeren? Tell a friend!

Terug naar het opdrachten overzicht