Introductie

Ben jij als Business Controller ruim ervaren binnen én met Asset Management? Help jij onze opdrachtgever dan naar het volgende niveau te brengen?

Gezocht iemand die kan meebouwen aan de volgende fase van business control vermogensbeheer.

Organisatie

Deze landelijke verzekeraar heeft een breed pakket aan schade, leven en zorgverzekeringen die middels diverse labels naar de markt gedistribueerd worden. Thuiswerken (het nieuwe normaal) zal zeker van toepassing zijn de komende weken. Op het mooie kantoor werken is in overleg bespreekbaar. Er heerst informele sfeer en je eet samen in het prachtige restaurant.

De afdeling Business Control Vermogensbeheer is onder meer verantwoordelijk voor het budgetteren, forecasten en het opstellen van meerjarenplannen voor de beleggingsportefeuilles en het bedrijfsonderdeel vermogensbeheer. We maken rapportages en analyses over business cases, projectrapportages, managementrapportages, (meerjaren) begrotingen en kostprijsberekeningen.

Functie

Dit ga je doen als Business Controller:

 • door ontwikkelen diverse management rapportages en analyses over de financiële performance van de afdeling vermogensbeheer en beleggingen;
 • de samenwerking met de afdeling accounting & reporting en business intelligence verder helpen vorm te geven;
 • forecast van beleggingsresultaten opstellen in overleg met de beleggers;
 • de planning en control cyclus draaien.

Functie eisen

 • Een afgeronde wo-opleiding in een (bedrijfs-)economische of financiële richting. Een vervolgopleiding afgerond (bijvoorbeeld CFA, RBA of RC);
 • Minimaal 5 jaar ervaring, bij voorkeur in een complexere financiële functie in de financiële dienstverlening;
 • Bewezen track record en affiniteit/kennis met vermogen & beleggingen is gewenst.

Aanbod

 • Opdrachtduur: 4 maanden;
 • 36-40 uur per week;
 • Startdatum uiterlijk 1 mei 2021;
 • Thuiswerken is de norm.

Inlichtingen

Spreekt deze uitdaging je aan? Reageer dan via onderstaande “Versturen” knop. Wij vragen dan om je meest recente CV, waarin de overeenkomsten met de behoefte van de opdrachtgever goed naar voren komen. Zodra wij deze van jou hebben, krijg je van ons een bevestiging en ook sturen we onze uitgangspunten voor samenwerking. Nieuwsgierig geworden, maar wil je liever eerst meer informatie? Dat kan natuurlijk ook! Ik, Duy, sta graag voor je klaar en ben te bereiken op , bel en/of app me dan even.

Ben je nu niet beschikbaar, maar wil je wel graag onze toekomstige opdrachten en de marktontwikkelingen volgen? Volg dan de STONE CompanyPage. Ben jij niet beschikbaar, maar denk je iemand uit je netwerk te kunnen verblijden met een nieuwe uitdaging? Gebruik dan onderstaande buttons om de job met diegene te delen!

Terug naar het opdrachten overzicht