Introductie

Ben jij een moderne Finance professional? Ga jij voor kwaliteit boven kwantiteit? Heb je verstand van cijfers en kan je makkelijk de vertaalslag maken naar realtime informatie voor de klant? Van harte gefeliciteerd, jij bent de Senior Administrateur die ik zoek.

Organisatie

Als Senior Administrateur kom je terecht in een moderne bedrijfsomgeving die toekomstgericht is en altijd voor de beste kwaliteit gaat. Onze opdrachtgever is een bekende en internationaal actieve speler in de chemische industrie. Samenwerken, kwaliteit boven kwantiteit stellen en altijd voor het beste resultaat willen gaan zijn punten die de organisatie en jou kenmerken.

Functie

Als Senior Administrateur ben jij verantwoordelijk voor de financiële administratie en het efficiënt verwerken van financiële gegevens. Je gaat voor juistheid en volledigheid en hebt verstand van zaken. Met jouw ervaring en kennis op het gebied van cijfers kan jij de vertaalslag maken naar realtime informatie; informatie waar de directie op kan sturen. Je werkt nauw samen met diverse afdelingen van de onderneming en bent communicatief vaardig.

Functie eisen

  • HBO werk-denkniveau;
  • 3-5 jaar relevante financiële werkervaring, bij voorkeur in een industriële omgeving;
  • Cijfermatig en communicatief sterk;
  • Je werk accuraat en efficiënt.

Aanbod

  • Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Uitstekende Werk/Privé balans;
  • Internationale en dynamische werkomgeving;
  • Je wordt onderdeel van een energiek en modern team waar kwaliteit bovenaan staat.

Inlichtingen

Spreekt deze opdracht je aan? Reageer dan via de onderstaande oranje “Solliciteren” knop. Vervolgens vragen wij om je meest recente CV zodat wij jouw profiel zo goed mogelijk kunnen beoordelen. Als wij dit van jou hebben ontvangen krijg je van ons een bevestiging en ook een samenvatting van onze uitgangspunten voor samenwerking. Nieuwsgierig en wil je meer informatie? Onze recruiter Xafron Emmanuel staat voor je klaar. Hij is bereikbaar op 06 20 99 82 03. Ben jij niet beschikbaar, maar weet jij precies wie deze opdracht kan uitvoeren? Tell a friend!

Terug naar het opdrachten overzicht