Introductie

Als verzekerings- wiskundige ben jij het rekenkundig geweten in het doorrekenen en evalueren van risico’s. Kan deze schadeverzekeraar op je inzet en beschikbaarheid rekenen de komende 6-9 maanden?

Organisatie

Deze landelijke verzekeraar heeft een breed pakket aan schade, leven en zorgverzekeringen die middels diverse labels naar de markt gedistribueerd worden. Je komt te werken binnen een jong team van 9 collega’s die zich dagelijks bezighouden met het doorrekenen en evalueren van toekomstige risico’s en voorkoming daarvan. Er heerst informele sfeer maar je haalt wel koffie voor elkaar en eet samen in het prachtige restaurant.

Functie

Je gaat meedraaien in het bestaande team ter aanvulling op de dagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij aan standaardiseren van generieke werkzaamheden en het valideren van methoden en technieken. Daarnaast weet jij data te gebruiken om toekomstige risico’s te voorkomen. Kortom er zal veel te doen zijn omdat er nogal wat nieuwe producten gelanceerd zijn en reviews gedaan moeten worden de komende maanden.

Functie eisen

Je hebt:

  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in het schade actuariaat;
  • Ervaring met verschillende testen (o.m. backtests, gevoeligheidsanalyses, residuen-analyse);
  • Ervaring met ResQ is een pre i.c.m goede Documentatievaardigheden;
  • Jij hebt goede modelvalidatie (als te valideren partij);
  • Gewerkt met verschillende methodieken & kalibratie technieken.

Aanbod

  • Een mooie interim opdracht bij een grote verzekeraar voor minimaal 6-9 maanden;
  • In het midden van het land;
  • Startdatum in overleg vanaf 1 juni as.

Inlichtingen

Spreekt deze opdracht je aan? Reageer dan via de onderstaande oranje “Solliciteren” knop. Vervolgens vragen wij om je meest recente CV zodat wij jouw profiel zo goed mogelijk kunnen beoordelen. Als wij dit van jou hebben ontvangen krijg je van ons een bevestiging en ook een samenvatting van onze uitgangspunten voor samenwerking. Nieuwsgierig en wil je meer informatie? Patrick Baron (06-55827782) en Ellen Joppe (06-45650413) staan voor je klaar. Ben jij niet beschikbaar, maar weet jij precies wie deze opdracht kan uitvoeren? Tell a friend!

Terug naar het opdrachten overzicht