Introductie

Heb je ervaring met Regulatory Affairs (RA) op het gebied van ontwikkeling en certificering van actieve medische producten en/of hightech producten en wil je werken in een dynamische omgeving met een grote diversiteit aan producten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

De opdrachtgever is zeer actief in twee soorten markten, namelijk die voor Hightech Systems en Medical Systems.

QA/RA Engineer is een uitdagende functie met zeer diverse werkzaamheden. Je werkt nauw samen met alle disciplines, maar hebt ook contact met externe partijen. We zijn op zoek naar iemand met een aantal jaar ervaring in het RA vak op het gebied van ontwikkeling en certificering van actieve medische producten en/of hightech producten.

Functie

Als QA/RA Engineer maak je deel uit van het quality engineering team bij de ontwikkelingsmaatschappij in Best. De QA/RA Engineer maakt deel uit van één of meer multidisciplinaire projectteams. Je bent binnen deze teams het aanspreekpunt op het RA gebied van actieve medische producten. Je activiteiten zullen betrekking hebben op de ontwikkeling en certificering van actieve medische producten en/of hightech producten.

Als QA/RA Engineer is het jouw uitdaging om de veiligheid van het product en de juiste werkwijzen in lijn met ons kwaliteitssysteem te borgen. Binnen de ontwikkelprojecten ben je verantwoordelijk voor de productveiligheid, het bepalen je welke wet- en regelgeving van toepassing is en het afstemmen van deze zaken met de klant. Voor certificering breng je de technical file op orde.

Functie eisen

  • Een technische opleiding (minimaal wo werk- en denkniveau);
  • Minimaal 2 jaar ervaring in het RA vak op het gebied van ontwikkeling en certificering actieve medische producten en/of hightech producten;
  • Analytische vaardigheden en je snapt de taal van de engineers;
  • Jij bent een teamspeler, legt makkelijk contact, communiceert en schakelt goed op diverse niveaus zowel richting projectteam als klant;
  • Jij bent accuraat, overtuigend en pragmatisch.

Aanbod

  • Uitdagende baan binnen een vooruitstrevende organisatie in de regio Best;
  • Na een detacheringsperiode op contract bij de opdrachtgever;
  • Een open en informele werksfeer;
  • Goede arbeidsvoorwaarden;
  • Voldoende aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Inlichtingen

Spreekt deze opdracht je aan? Reageer dan via de onderstaande oranje “Solliciteren” knop. Vervolgens vragen wij om je meest recente CV zodat wij jouw profiel zo goed mogelijk kunnen beoordelen. Als wij dit van jou hebben ontvangen krijg je van ons een bevestiging en ook een samenvatting van onze uitgangspunten voor samenwerking. Nieuwsgierig en wil je meer informatie? Collega Dennis Klijn (06-57883743) staat voor je klaar. Ben jij niet beschikbaar, maar weet jij precies wie deze opdracht kan uitvoeren? Tell a friend!

Terug naar het opdrachten overzicht