Public opdrachten
Volg ons op LinkedIn
Solliciteer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STONE Gewoon, beter

……
STONE Public

STONE is al meer dan 7 jaar de specialist voor de bemiddeling van (interim) professionals op het gebied van Finance, HR, ICT en Technology. Vanaf het eerste uur hebben we hierbij, in de persoon van collega Remco van Poelgeest, ook bemiddeld bij gemeenten en andere (lokale) overheidsinstanties.

Met de komst eerder dit jaar van onze nieuwe collega’s Wouter Berends en Duy Doan vergroten we de slagkracht en onze dienstverlening binnen het publieke speelveld. Hierdoor kunnen wij organisaties nog completer van dienst zijn in een branche waarin verandering een constante is. STONE Public was daarmee officieel een feit!

STONE PUBLIC biedt volledige ontzorging bij (interim) vraagstukken en capaciteitsbehoeften op het gebied van:

  • Finance
  • HR
  • Legal
  • Ruimte

“Wij richten ons vooral op interim (verander)opdrachten in de uitvoering, het beleid en het management. Dit doen wij op de STONE manier en volgens de STONE kernwaarden. Hierbij willen wij altijd samen voor de beste oplossing gaan. Persoonlijke aandacht en toegankelijkheid staan bij ons bovenaan als het gaat over samenwerking met onze opdrachtgevers en professionals. Een goede kwalitatieve match hangt samen met inhoudelijke kennis én persoonlijke klik. Wij als ondernemers snappen dat deze combinatie uiterst belangrijk is en zullen ons netwerk dan ook volledig inzetten om de beste kandidaat voor de opdracht te vinden. Waarbij als het niet tijdig lukt, nee ook een antwoord is.”

#Samen #Toegankelijk #Ondernemend #Nuchter #Eigen

 
Waarom STONE?

Samen met onze kandidaten en opdrachtgevers zoeken we naar de juiste match. Niet alleen op inhoud, maar ook op persoonlijkheid en zachte criteria.

Toegankelijk. We staan voor persoonlijk contact. Je schakelt direct met iemand uit ons dedicated Technology team. Zij zijn jouw aanspreekpunt voor alle zaken en dagelijks bereikbaar via mail, telefoon of per app.

Ondernemend. We zetten graag een extra stap om tot een resultaat te komen. Nieuwsgierig, leergierig en alert zijn eigenschappen die bij ons passen.

Nuchter. Op de vrijdag drinken we graag een borrel met elkaar. De rest van de week zijn we pragmatisch en oplossingsgericht bezig voor onze kandidaten en opdrachtgevers. Punt!

Eigen. We doen sommige zaken misschien net even wat anders dan anders. We durven keuzes te maken en ook ‘nee’ te zeggen. Op een transparante manier verwachtingen managen vinden we belangrijk.

 
Public team

Technology
Luuk van Sluisveld – Business Director
Remco van Poelgeest – Business Manager Public
Wouter Berends – Business Manager Public

Duy Doan – Recruitment Consultant