Introductie

Part-time beschikbaar, wil jij je langer dan 1 jaar verbinden en is duurzaamheid jouw stokpaardje? Dan lijk jij de ervaren Projectleider Duurzaamheid voor een gemeente in het westen van Brabant te zijn.

Organisatie

Als projectleider maak je onderdeel uit van het cluster Duurzaamheid & Milieu binnen het team Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling (REO). Het cluster functioneert binnen REO in belangrijke mate als een ‘zelfsturend team’, waarbij elke medewerker een grote mate van zelfstandigheid heeft.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van een aantal trajecten in de lokale energietransitie, waaronder het opstellen van een Transitievisie Warmte (TVW) en het opstellen van het Energieprogramma.

Binnen deze projecten leid je het projectteam met interne en externe deelnemers. Je bent het aanspreekpunt voor zowel de interne organisatie als externe stakeholders, opdrachtnemers en andere betrokken partijen. In deze functie werk je nauw samen met de adviseur energietransitie en duurzaamheid.

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar iemand met:

  • minimaal hbo-werk- en denkniveau;
  • inhoudelijke kennis van de uitdagingen in de energietransitie;
  • minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met projectmanagement binnen een gemeentelijke organisatie;
  • politiek-bestuurlijk sensitief en hebt ervaring met het opstellen van beleidsdocumenten;
  • een stevige, verbindende persoonlijkheid en ben je in staat om diverse belanghebbenden optimaal te betrekken in het proces.

Aanbod

  • Opdracht voor 18 maanden;
  • 18 uur per week;
  • Salaris / tarief wordt bepaald op basis van kennis en ervaring.

Deze functie kan worden vervuld op basis van detachering of als zzp’er.

Inlichtingen

Spreekt deze opdracht je aan? Reageer dan via de onderstaande oranje “Versturen” knop. Vervolgens vragen wij om je meest recente CV zodat wij jouw profiel zo goed mogelijk kunnen beoordelen. Als wij dit van jou hebben ontvangen krijg je van ons een bevestiging en ook een samenvatting van onze uitgangspunten voor samenwerking. Nieuwsgierig en wil je meer informatie? Remco van Poelgeest (06-84142822) staat voor je klaar. Ben jij niet beschikbaar, maar weet jij precies wie deze opdracht kan uitvoeren? Tell a friend!

Sollicitatie

Voor meer informatie neem contact op met STONE Public.

Terug naar het opdrachten overzicht