Introductie

Ben jij een ervaren projectleider en heb je affiniteit met de halfgeleider industrie? Lees dan snel verder…

Organisatie

Een hightechbedrijf dat machines ontwerpt, ontwikkelt, produceert en levert voor het assembleren van elektronische componenten. Als pionier binnen de halfgeleiderindustrie, voorziet het bedrijf meer dan 65 jaar in innovatieve oplossingen voor high-end productiebedrijven die zich o.a. toeleggen op het maken van hoogwaardige elektronica producten voor communicatie, automotive, computer, consumenten en industriële toepassingen.

Functie

Als projectleider bij leidt en beheer je cross-functionele projecten binnen een competentiegerichte matrixorganisatie. Elk project is een complex ontwikkelingsprogramma voor het mechatronische subsysteem; van haalbaarheid tot commerciële release. Omdat we een integraal productcreatieproces volgen, zijn vanaf het begin van het project andere disciplines betrokken, zoals productie, verkoop en service, logistiek en supply chain, inkoop en productmarketing.

Dagelijkse verantwoordelijkheden omvatten een brede selectie van activiteiten, zoals het definiëren van projectplannen, het plannen van vergaderingen, het toewijzen van middelen, het voltooien van mijlpalen, Failure Mode and Effects Analysis (FMEA), wekelijkse statusrapportage, het voorzitten van projectteamvergaderingen en stakeholdermanagement.

Functie eisen

We zijn op zoek naar een resultaatgerichte en proactieve projectleider die:

 • een educatieve achtergrond heeft in technologie en +5 jaar relevante werkervaring heeft in een productontwikkelingsomgeving.
 • Geniet van het maken van plannen – schema’s – houden van deadlines.
 • Heeft sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden.
 • Is geïnteresseerd in de nieuwste technologieën.
 • Heeft uitstekende besluitvormings- en leiderschapscapaciteiten.
 • Brengt zowel financieel als zakelijk inzicht en is sterk met kantoorsoftware, b.v. Excel.

Aanbod

 • Een verantwoordelijke en gevarieerde functie binnen een groeiende organisatie
 • Een professionele organisatie met een informele werksfeer
 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen op fulltime basis
 • Een mooie en ergonomische werkplek

Inlichtingen

Spreekt deze opdracht je aan? Reageer dan via de onderstaande oranje “Solliciteren” knop. Vervolgens vragen wij om je meest recente CV zodat wij jouw profiel zo goed mogelijk kunnen beoordelen. Als wij dit van jou hebben ontvangen krijg je van ons een bevestiging en ook een samenvatting van onze uitgangspunten voor samenwerking. Nieuwsgierig en wil je meer informatie? Collega Dennis Klijn (06-57883743) staat voor je klaar. Ben jij niet beschikbaar, maar weet jij precies wie deze opdracht kan uitvoeren? Tell a friend!

Terug naar het opdrachten overzicht