Introductie

Voor een toonaangevende internationale opdrachtgever zijn wij opzoek naar een Project Engineer. Ben jij een werkvoorbereider met leidinggevende ervaring of een projectleider met ervaring in de installatietechniek? Lees dan snel verder.

Organisatie

De afdeling is verantwoordelijk voor het realiseren van projecten voor het huisvesten van processen en medewerkers voor de bedrijfslocaties in Eindhoven en Westerlo. Tevens worden deze locaties geadviseerd m.b.t. huisvesting en onroerend goed zaken. Op de afdeling werken ongeveer 30 man, die zich allemaal bezig houden met het stuk project engineering binnen de verschillende Sites & Buildings. Een informele club mensen waar iemand met passie voor de techniek goed tussen past.

Functie

Als Project Engineer ben je belast met het realiseren van nieuwbouw-, renovatie-, en vervangingsprojecten. Hierbij ligt de nadruk op het mede definiëren van basiseisen en het maken van ontwerpen, het formuleren en bewaken van de gewenste kwaliteit, het opstellen en bewaken van de budgetten en planningen en het verzorgen van alle noodzakelijke vergunningen. Je bent verantwoordelijk voor de engineering en het leiden en coördineren van mono- en multidisciplinaire projecten en geeft daarin regelmatig leiding aan een team en contractors / externe bedrijven.

Je bewaakt de voortgang en kwaliteit van opdrachten die uitgevoerd worden door externe bedrijven en je onderhoudt contacten, zowel binnen als buiten de onderneming, Tot je taak behoort ook het periodiek inspecteren van de installaties en utilities van de gebouwen en terreinen, het adviseren, documenteren en rapporteren hieromtrent.

Tot slot behoren taken als het technisch beheren milieutechnische voorzieningen en op peil houden van de kwaliteit en kwantiteit, tot je portefeuille.

Functie eisen

 • Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een kandidaat op minimaal MBO+ / HBO niveau.
 • Hogere Installatie Techniek is een pre.
 • Je hebt ervaring als engineer en projectleider met installatietechniek in Utilitaire of Industriële omgeving, goede communicatieve eigenschappen, beschikt over analytisch vermogen en legt gemakkelijk contacten.
 • Je beheerst het Engels, zowel in woord als in geschrift.
 • Je bent indien nodig inzetbaar op de projecten op zowel de locatie Westerlo en Eindhoven (standplaats).

Aanbod

 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden
 • Fulltime baan
 • Eindhoven als standplaats (uitzondering naar Westerloo)
 • Veel vrijheid in de functie
 • 13 ADV dagen
 • 25 vakantiedagen
 • Detachering met kans op Vast

Inlichtingen

Spreekt deze opdracht je aan? Reageer dan via de onderstaande oranje “Solliciteren” knop. Vervolgens vragen wij om je meest recente CV zodat wij jouw profiel zo goed mogelijk kunnen beoordelen. Als wij dit van jou hebben ontvangen krijg je van ons een bevestiging en ook een samenvatting van onze uitgangspunten voor samenwerking. Nieuwsgierig en wil je meer informatie? Collega Dennis Klijn (06-57883743) staat voor je klaar. Ben jij niet beschikbaar, maar weet jij precies wie deze opdracht kan uitvoeren? Tell a friend!

Terug naar het opdrachten overzicht