Introductie

Het verder digitaliseren bij de Rijksoverheid draagt daadwerkelijk bij aan een veiligere samenleving. Ketenoptimalisatie en digitalisering zorgt voor een snellere en betere afhandeling van dossiers. Ben jij als programma manager de regisseur en daarmee uitstekend in staat om de diverse projecten met elkaar te verbinden? Zorg jij voor de implementatie op basis van een integrale aanpak?

Organisatie

Als onderdeel van het Ministerie van Justitie en Veiligheid levert dit onderdeel gevestigd in Den Haag een belangrijke bijdrage aan een veiligere samenleving. De organisatie bestaat uit 4 afdelingen en de ca 400 medewerkers zetten zich met veel energie in om deze veiligere samenleving te realiseren. Zij is toonaangevend en innovatief als het gaat om het verbeteren van de kwaliteit en de snelheid van het strafrechtelijk proces.

Functie

De organisatie heeft als doel gesteld om volledig digitaal te gaan werken. Als Programma Manager ben je verantwoordelijk voor:

  • Het verzorgen van een integrale aanpak en programmasturing;
  • De regievoering over de hoofd- en deelprojecten;
  • Het managen van het implementatietraject;

Functie eisen

Voor deze uitdaging beschik je over:

  • Een afgeronde HBO/WO opleiding; (WO heeft voorkeur)
  • Minimaal 3 jaar recente werkervaring met het managen van IT Implementatietrajecten voor digitalisering van ketenprocessen bij de Rijksoverheid;
  • Minimaal 5 jaar recente werkervaring als programma manager binnen politiek- bestuurlijke omgevingen met daarbinnen ketenorganisaties (aantoonbaar in cv);
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als programma manager binnen de strafrechtketen;
  • Prince 2 en P3O gecertificeerd en toegepast bij de (Rijks)overheid;
  • Bij voorkeur kennis van en ervaring met de primaire werkprocessen binnen de strafrechtketen;
  • Kennis van het bedrijfsprocessen systeem GPS is een pré.

Aanbod

Start: 1/9/2020

Inzet: ca 24 uur per week

Duur: 31/12/2020 met optie tot verlenging

Locatie: Den Haag

Inlichtingen

Spreekt deze uitdaging je aan? Reageer dan via onderstaande “Versturen” knop. Wij vragen dan om je meest recente CV, waarin de overeenkomsten met de behoefte van de opdrachtgever goed naar voren komen. Zodra wij deze van jou hebben, krijg je van ons een bevestiging en ook sturen we onze uitgangspunten voor samenwerking. Nieuwsgierig geworden, maar wil je liever eerst meer informatie? Dat kan natuurlijk ook! Ik (Naam) sta graag voor je klaar en ben te bereiken op (mobiel nummer), bel en/of app me dan even.

Ben je nu niet beschikbaar, maar wil je wel graag onze toekomstige opdrachten en de marktontwikkelingen volgen? Volg dan de STONE CompanyPage. Ben jij niet beschikbaar, maar denk je iemand uit je netwerk te kunnen verblijden met een nieuwe uitdaging? Gebruik dan onderstaande buttons om de job met diegene te delen!

Terug naar het opdrachten overzicht