Zakaria Ait El Hadj

“Hard werken geeft mij ENERGIE”

Wat ik met mijn werk wil bereiken is het verbinden van mens en organisatie. Met passie zorg ik ervoor dat professionals op de juiste functies terecht komen. Dit doe ik door aandacht te geven aan de wensen van zowel de opdrachtgevers als de professionals.

Na mijn studie IT & HRM ben ik in de sales gerold waarbij de focus lag op veel contacten maken met verschillende organisaties om een partnership te starten. De afgelopen jaren heb ik mij beziggehouden met het bemiddelen van IT’ers in het hogere segment.

Binnen de ManpowerGroup heb ik de detacheringstak voor IT mogen opzetten wat heeft geresulteerd tot een groei van 1300%. Nou denk je vast, zo dat is veel! Dat klopt, het is ook een behoorlijke klus geweest maar daar krijg ik dus ENERGIE van!

1 Februari 2020 ben ik gestart bij STONE in de rol van Business Consultant IT. Ik ga samen met de collega’s van STONE ervoor zorgen dat wij gaan groeien. Groeien naar nog meer professionals, groeien naar nog meer kansen en uitdagingen binnen de IT, Finance, HR en Technology. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!

Naast het bouwen krijg ik energie van verre reizen, voetbal kijken of lekker thuis ontspannen. Je kunt mij ’s nachts wakker maken voor een lekkere lasagne of een goede comedy film.

Wil jij advies m.b.t. een recruitmentvraagstuk? Of kan ik je helpen met de bemiddeling van IT’ers dan kom ik graag bij jou langs voor een kopje THEE. Waarom thee? Ik drink geen koffie ;).

Bekijk onze opdrachten

Vakgebied: IT / Agile

Terug naar het medewerker overzicht