Xafron Emmanuel

Tijdens en na het afronden van mijn HBO opleiding Accountancy heb ik 2 jaar ervaring opgedaan aan de corporate kant van dit vakgebied. Tegelijkertijd was ik tijdens mijn opleidingen ook werkzaam voor meerder scholen op commercieel gebied. Het leggen van relaties met toekomstig opdrachtgevers ging mij goed af. Ook ben ik betrokken geweest bij het opzetten  en uitrollen van speeddate sessie voor studenten voor een organisatie op Schiphol. Het sociale aspect, de uitdaging van het werk, de concrete resultaten gaven mij een enorme kick.

Ondernemend zijn, samenwerken, initiatief tonen kwamen hier samen! Mijn keus voor STONE is dan ook logisch. De kernwaarden weerspiegelen wat ik belangrijk vind. De mogelijkheid die ik krijg om een rol te spelen in de ambitie van STONE en de samenstelling van het team hebben mij overtuigd om deze carrière switch te maken.

“Together we make the difference’’

Succes hebben, uitblinken in wat je doet en erkenning krijgen. Dit doe je samen. Als team maak je het verschil, bereik je meer, ben je sterker. Deze werkwijze kenmerkt mij als young professional.

Ik ben dol op reizen en ontdek graag nieuwe plekken op onze mooie planeet. Dit doe ik graag samen met mijn vriendin. Daarnaast spendeer ik graag tijd met vrienden en familie en ben ik regelmatig na werk te vinden in de sportschool.

Focus: Finance

Bekijk onze opdrachten

Terug naar het medewerker overzicht