Wouter Berends

In mijn vrije tijd ben ik vrijwillig brandweerman, bij het korps Wijchen, waardoor ik mijn steentje bijdraag aan de maatschappij en waar ik ook veel voldoening uithaal. Als er nog wat tijd over is dan houd ik van het bourgondische leven en sta ik regelmatig in de sportschool om dat te compenseren. Ik woon samen met mijn vriendin Darcy en om de week zijn haar twee meiden (8 en 10 jaar) bij ons wat het erg gezellig maakt bij ons thuis.

Na 2 jaar intercedent bij Tempo-Team maakte ik 4 jaar geleden kennis met de lokale overheid als klant bij InterWork. Bij een grote gemeente in Brabant ontmoette ik een vlotte vent die mij liet zien dat de overheid een dynamische omgeving is waarin ontzettend hard gewerkt wordt voor het maatschappelijke belang. Deze combinatie past ook goed bij mij!

Ik kom uit een ondernemersgezin, waarin iedere dag hard gewerkt werd en waar het aan de eetkamertafel gewoon nog even doorging. Overigens de weekenden ook. Tijdens de twijfel over welke kant ik op wilde met mijn leven heb ik de ‘gemakkelijke’ keuze gemaakt aan de slag te gaan binnen het bedrijf van mijn vader, om er naar 6 jaar achter te komen dat ik toch graag wilde studeren. Met een volle rugzak aan praktijk ervaring lag Small Business & Retail Management het meest voor de hand. Een mooie tijd! Door de combinatie van studeren en een baan in de horeca heb ik iets langer over mijn studie gedaan en na mijn afstuderen ben ik  zomaar de arbeidsbemiddeling ingerold. De commerciële doelen, vrijheid en werken met mensen maakt het voor mij een geweldig vak!

Ik werk dan ook met veel plezier met professionals om hen te verbinden aan uitdagende (tijdelijke) opdrachten of mooie vaste banen binnen de overheid. Uiteraard ook andersom met de klant. Eerlijkheid, samenwerken en authenticiteit zijn voor mij belangrijke waarden die bij STONE ook bovenaan staan. Het geeft mij de vrijheid om op mijn manier te werken aan een duurzame relatie met klant en kandidaat en dat geeft mij de energie om elke dag met veel plezier aan het werk te zijn.

Voel je vrij om te bellen, dan plannen we een moment om kennis te maken. Wie weet ontstaat er vanuit daar een mooie samenwerking.

Vakgebied: Public

Bekijk onze opdrachten

Terug naar het medewerker overzicht