Wouter Beekman
De wereld van de flexibele arbeid is mijn domein sinds 2002. In deze ruim 15 jaar heb ik de vakgebieden Finance, HRM en ICT door en door leren kennen.

In verschillende sales en managerial rollen heb ik als partner voor mijn klanten problemen kunnen oplossen, hulp kunnen bieden bij het bereiken van doelstellingen en oplossingen kunnen bieden. Oplossingen die meerwaarde bieden op het snijvlak van Business en ICT. Een vakgebied dat momenteel sterk in ontwikkeling is bij organisaties die juist die slag willen maken.

Er is voor mij niets mooiers dan een opdrachtgever verder te helpen door de inzet van de juiste persoon op de juiste plek. Ik hou ervan om open, eerlijk en transparant te werken en streef ernaar om opdrachtgevers en kandidaten door en door te leren kennen. Alleen als echte partners ga ik de samenwerking aan om zo voor iedereen de juiste match te kunnen maken.

Ik heb gekozen voor STONE vanwege de heerlijke no-nonsense mentaliteit van aanpakken en doorpakken en ben blij om mij de komende periode te kunnen richten op het verder uitbreiden van de IT-praktijk. Samen met mijn collega’s gaan we ervoor zorgen dat STONE ook in deze branche herkend en erkend wordt als een uitstekende en betrouwbare partner.

Naast mijn werk staat mijn gezin natuurlijk op nummer 1 en ben ik een fervent voetbalsupporter. Ik kijk veel en vaak naar mijn favoriete clubs, Feyenoord en Quick (waar mijn dochter voetbalt). Daarnaast maak ik graag lange wandelingen met z’n allen, inclusief onze hond Scharrel.

Vakgebied: IT / Agile

Bekijk onze opdrachten

Terug naar het medewerker overzicht