Wim van Strien

Als derdejaars Finance & Control student aan de Hogeschool Inholland in Rotterdam was ik opzoek naar een stageplek waar hard werken en saamhorigheid centraal stonden. Dit zijn twee zaken die zeker samenkomen bij STONE. Ik ben dan ook blij dat ik uiteindelijk hier terecht ben gekomen. Vanaf het allereerste moment dat ik hier binnenstapte had ik direct een goed gevoel: STONE is een gezellig bedrijf waar de mens centraal staat, echter wordt hier ook keihard gewerkt.

Als stagiair zal ik mij de komende maanden gaan richten op zaken als debiteurenbeheer en facturatie, daar waar nodig zal ik uiteraard ook mijn collega’s op de afdeling Finance ondersteunen. Ik hoop gedurende mijn stage veel te leren in het werkveld en ondertussen ook van waarde te zijn voor STONE. Naar verwachting zal ik aan het eind van dit jaar klaar zijn met mijn stage.

In mijn vrije tijd houd ik ervan om te fitnessen en de wereld te ontdekken. Ik wil graag zoveel mogelijk van de wereld met mijn eigen ogen zien. Landen als Canada, Nieuw-Zeeland, Australiƫ en IJsland spreken mij erg aan. Als negentienjarige heb ik hier helaas het kapitaal (nog) niet voor dus moet ik het voorlopig doen met avonturen in eigen land (en buurlanden).

Terug naar het medewerker overzicht