Terlissa Stadhouder
Voor mij is Recruitment Marketing. Daarom heb ik bij STONE marketingactiviteiten gecombineerd met recruitmentactiviteiten. Wat mij betreft de perfecte balans van werkzaamheden. Dit zorgt ervoor dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga.

Door optimaal gebruik te maken van de diverse kanalen op het gebied van Social Media, vacaturesites & e-mailmarketing weet ik onze kandidaten, dus ook jou te bereiken en de eerste stap naar de juiste match te maken. Voor iedere opdracht maak ik opnieuw maatwerk. Daarmee behalen we een zo groot mogelijk bereik.

Naast het contact met kandidaten heb ik dat ook met onze opdrachtgevers tijdens de events die ik mede-organiseer. Altijd weer spannend om te zien of alle voorbereidingen die we in een event stoppen resulteert in een geslaagde dag. Niet alleen voor onze bezoekers, maar ook voor onszelf.
Met alle uitingen en contacten die we hebben vind ik het belangrijk om te volgen hoe tevreden onze opdrachtgevers/kandidaten zijn. Hiervoor zet ik o.a. het klanttevredenheidsonderzoek in. Om mijn collega’s tevreden te houden, maak ik iedere dag een gezonde lunch voor ze 😉

Naast mijn werk bij STONE ben ik actief in diverse sporten. Zo heb ik mijn skilerares certificaat behaald en heb ik diverse keren les mogen geven, zowel in Nederland als in het buitenland. Tevens ben ik fanatiek in “Crossfit”. Een sport gecombineerd met uithoudingsvermogen en kracht, iets wat goed bij mij past!

Wil je weten hoe ik mijn dag indeel? Dat kan via de volgende link: De dag van … Terlissa

 Bekijk onze opdrachten

Terug naar het medewerker overzicht