Tanja Kok

Mijn ervaring in de arbeidsbemiddeling is jaren geleden begonnen bij Unique uitzendbureau. Ik heb hier in 10 jaar tijd diverse functies doorlopen van Intercedente tot aan Vestigingsmanager. Na deze ervaring te hebben opgedaan ben ik mijn focus gaan leggen op recruitment.

De afgelopen 8 jaar ben ik bezig geweest met Werving & Selectie van hoger kader personeel en ZZP-ers in diverse vakgebieden. Vanuit die diversiteit ben ik mij langzaamaan meer gaan oriënteren op de ICT professionals. Intussen heb ik na al die jaren een krachtig netwerk opgebouwd. Hierdoor lukt het vaak om de juiste match te maken tussen opdracht en ZZP-er.

Ik ben echt een mensen-mens en krijg energie wanneer ik de persoon kan enthousiasmeren en adviseren om zo de beste match tussen de Interim Professional en de klant te kunnen maken. In mijn werk sta ik bekend als een spontane, enthousiaste, gedreven persoonlijkheid met een beetje humor op zijn tijd.

Ik heb voor STONE gekozen vanwege het informele karakter, de Rotterdamse mentaliteit en het hechte team, allen met een passie voor het vak. Ik heb er zin in om samen met mijn collega’s de ICT-tak binnen STONE verder uit te breiden. Ik kan mijn netwerk en ervaring goed inzetten in mijn functie als recruiter binnen STONE.

Naast mijn werk ga ik bij voorkeur op stap met mijn gezin of vrienden. Daarnaast houd ik van lekker eten en vakanties naar de zon!

Bekijk onze opdrachten

Terug naar het medewerker overzicht