GEZOCHT
Op zoek naar een nieuw perspectief? Ondernemend? Energiek? Behoefte aan vrijheid maar nooit vrijblijvend? Wij staan met beide benen op de grond maar zijn toch een heel bijzonder bedrijf waar iedereen vanuit zijn eigen ondernemerschap, talenten en ambitie iedere dag een extra stap zet. Samen werken wij aan succes én geluk. STONE is niet zo maar een merk en een bedrijf. STONE is een manier van in het leven staan en is op zoek naar niet al te gewone nieuwe collega’s die daar bij passen.

Organisatie

STONE is specialist in het bemiddelen van interim professionals in de bedrijfsvoering van organisaties. Finance, HR en ICT zijn core business. Precies de segmenten waar de komende jaren enorme veranderingen zullen gaan plaatsvinden. Oude functies verdwijnen, nieuwe verschijnen. In die transitie ondersteunen wij onze opdrachtgevers. Gespecialiseerd en gepassioneerd. De onderneming staat er goed voor. Wij zijn hard gegroeid. Een dienstverlener waar men niet meer omheen kan. Met dank aan een duidelijke visie op de toekomst en het ondernemerschap van onze medewerkers. In die visie staat niet alleen klanttevredenheid centraal maar ook het geluk van onze eigen medewerkers en hun motivatie om van ons bedrijf een succes te maken. STONE is “ons” bedrijf. Niets meer en niets minder. De ambitie is stevig en realistisch tegelijk. Dat hebben wij de afgelopen 6 jaar al bewezen. Over 5 jaar werken er 250 interim professionals via STONE. Dat doen wij onderscheidend met een sterk merk. Dat doen wij professioneel georganiseerd en sterk gepositioneerd. Dat doen wij met uitmuntende dienstverlening gericht op het beste resultaat. Dat doen wij met kennis van zaken en gevoel voor avontuur. Dat doen wij met veel, heel veel gevoel voor humor en behoorlijk bijzondere collega’s. Dat doen wij vooral “Samen”, “Toegankelijk”, “Ondernemend”, “Nuchter” en op een heel “Eigen” wijze.

Functie

Je bent in hart en nieren een zakelijke ondernemer en echt op zoek naar iets anders. Kiest overtuigd voor onze branche en voor STONE. Dat is een persoonlijke keuze daarna pas een zakelijke. Je neemt verantwoordelijkheid voor jouw deel van het grote plan.

  • Je bouwt relaties voor de langere termijn met opdrachtgevers én kandidaten.
  • Acquireert opdrachten, adviseert, regisseert en managet verwachtingen, intern en extern.
  • Bent scherp en actiegericht. Realistisch en ambitieus tegelijk.
  • Met een gevulde agenda en collegialiteit geef je het goede voorbeeld. Je bent heel nadrukkelijk in de markt aanwezig en de spil in het eigen netwerk.
  • Timmert onderscheidend aan de weg. “Nee” is ook een antwoord, jij durft keuzes te maken.
  • Je volhardt en zet door. Je staat volledig achter de werkwijze, doelstellingen en de visie van het bedrijf. Maakt je het STONE-DNA snel eigen.
  • Je draagt bij aan je eigen geluk en dat van anderen. Je houdt van hard werken, maar ook van avontuur en kan er goed tegen als je op de hak wordt genomen. Want dat doen we graag bij STONE.

Functie eisen

Vanzelfsprekend heb je meerjarige werkervaring en een bewezen commercieel succesvol trackrecord. Jouw eigen talent, netwerk en passie voor het commerciële vak is daarbij leidend. Dit is wat jij wilt doen en waarin je werkend gelukkig wilt zijn. Je hebt daarin een goed gevoel voor avontuur en samenwerking. Je komt het bij STONE niet “proberen”. Wij gaan een commitment met elkaar aan voor 5-10 jaar en willen met jou bouwen aan onze droom om een bepalende speler in onze markt te zijn.

Aanbod

Top collega’s, kleurrijk, met een eigen verhaal. Gedreven, vakkundig en met een scherp randje. Die van elkaar willen leren, met het hart op de juiste plaats. Die elkaar belangeloos verder helpen en geen strijd hebben over omzet of klanten. Die weten hoe je een “future-proof” bedrijf bouwt. Iedereen is even belangrijk. Een nagelnieuw, ruim, professioneel en inspirerend kantoor. Een sterk merk dat nog steeds aan kracht wint, modern wordt gepositioneerd en waar je mee voor de dag kan komen. Een strakke organisatie die jou optimaal faciliteert. Een goed salaris waarin bovengemiddelde prestaties uitstekend worden beloond. Vakantiedagen hebben wij afgeschaft. Kortom, werken vanuit eigen kracht en passie aan succes en geluk in een inspirerende omgeving.

Verhuis jij met ons mee?

Maart 2019 zijn wij verhuisd naar onze eigen STONE villa op het Rivium in Capelle a/d IJssel. Ik kan je verzekeren… dit wil je niet missen!  Heb jij ook het STONE DNA en wil je onderdeel zijn van onze familie? Pak dan de telefoon om kennis te maken met Peter Caljé.

 

 

 

 

Peter Caljé
Peter Caljé

Kijk ook even naar Werken bij STONE

Bel  06-12962926 (ook ’s avonds bereikbaar)

Mail p.calje@stone-ba.nl

 

Terug naar het medewerker overzicht