Stefan Willemse

Nadat ik mijn studie Bedrijfseconomie had afgerond vond ik het tijd om wat meer van de wereld te gaan zien. Na een hele tour langs verschillende landen in Azië en een groot stuk van Australië was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Na een korte uitstap als accountmanager in de transportsector kwam STONE op mijn pad.

De arbeidsbemiddeling is voor mij een relatief nieuwe omgeving maar mijn indruk van STONE was meteen enorm positief. STONE past perfect bij mij als bedrijf; het informele, persoonlijke en ondernemende en een tikkeltje eigenwijs.

Inmiddels ben ik net zo enthousiast over de arbeidsbemiddeling als over STONE en ga ik, als echte Brabander, keihard aan de slag in mijn rol als Business Consultant Technology. De combinatie van mijn rol en STONE zelf zijn voor mij de perfecte mogelijkheid om niet alleen mezelf verder te ontwikkelen maar ook bij te dragen aan de groei van STONE.

Buiten het werk om sta ik graag in de keuken om met name Italiaanse gerechten op tafel te toveren. Verder trap ik graag een balletje en hou ik natuurlijk van Brabantse gezelligheid en alles wat daarbij hoort.

Vakgebied: Technology

Bekijk onze opdrachten

Terug naar het medewerker overzicht