Sophie Groot Wassink

Na het afronden van mijn Human Resource studies vond ik het tijd om mezelf direct om te dompelen in het bedrijfsleven. Na een prachtig jaar in de technische recruitment werd het tijd om mijn droomberoep verder te gaan uitvoeren in het Brabantse en zo kwam STONE in mijn leven.

De arbeidsbemiddeling is voor mij geen nieuwe omgeving. Mijn eerste indruk van STONE was echter wel anders dan bij andere bedrijven en meteen zeer positief. STONE en ik zijn een ideale match; veel ruimte voor persoonlijke en zakelijke groei, integer, ondersteunend voor werknemers met ondernemende ambities en zeer eigengereid.

Ook al ben ik stiekem van origine geen echte Brabander, ik woon hier inmiddels al 8 jaar en ben van plan dat nog heel veel jaren te blijven doen. Ik kijk er naar uit om samen met STONE te mogen groeien en veel samen met collega’s te gaan realiseren. Hard werken om het onderste uit de kan te halen en met elkaar genieten van de resultaten.
Buiten het werk om sta ik graag in de sportschool of in de kroeg! Ik word er vrolijk van om lekker te eten, uit of thuis samen met mijn vriend of eet club. Daarnaast zing ik graag en hou ik heel erg van spelletjes (en winnen natuurlijk!).

Bekijk onze opdrachten

Terug naar het medewerker overzicht