Soesma Jadoenath

Wat mij aanspreekt aan STONE is dat het echt een familie is: je wordt bij alles betrokken en iedereen is gelijk. Er wordt hier niet gekeken naar leeftijd, huidskleur, afkomst of wat dan ook. Dit is voor mij erg belangrijk omdat ik graag in contact sta met mijn collega’s. Ik zie mezelf als een vrolijke, representatieve multitasker die door haar aanwezigheid kleur geeft aan de organisatie.

Ik ben geboren in Suriname maar getogen in Nederland. Na het behalen van mijn diploma aan het Economisch Lyceum in Eindhoven, ben ik vrijwel direct aan de slag gegaan in Rotterdam. In de loop der tijd heb ik diverse (administratieve) functies bekleed bij verschillende bedrijven. Ik ben vaak de spin in het web bij mijn werkgever, hier ligt dan ook mijn kracht: ik ben een allrounder. Door het uitvoeren en in goede banen leiden van diverse werkzaamheden word ik uitgedaagd om van elke dag een succes te maken, hier krijg ik energie van.

Bij STONE ga ik fulltime aan de slag als Finance & Operations Support medewerker. Dit houdt in dat ik me met name bezig zal gaan houden met contracten en alles wat daarbij komt kijken. Bij deze functie verwacht ik dat mijn kwaliteit als allrounder goed van pas komt. Daarnaast zal ik uiteraard ook nieuwe dingen gaan leren, dit past bij mijn motto: ‘je bent nooit te oud om te leren’.

Terug naar het medewerker overzicht