Ron van Zeist

Na het afronden van mijn opleiding Marketing & Communicatie stond ik voor de keuze; verder studeren of het bedrijfsleven instappen. Een studiebol was ik niet echt dus het bedrijfsleven instappen moest het worden en in 2004 zette ik dan ook mijn eerste stapjes op het pad dat carrière heet. Gestart aan de B2C zijde in de alarmsystemen, snel de overstap gemaakt naar B2B in de afval sector en in 2006 door vriendschap in de financiële detachering beland.

Zelf beschik ik niet over een financiële achtergrond maar dit heeft mij nooit belemmerd om vraag en aanbod goed bij elkaar te kunnen brengen. Mensen hebben mij gewoon altijd geboeid. Iedereen heeft zo zijn eigen verhaal, achtergrond, uiterlijke kenmerken, behoeftes etc. en binnen de financiële detachering is de ‘factor’ mens zeer groot. Dit heeft zijn voor- en nadelen maar het is absoluut de grootste reden waarom ik mij prettig voel in deze business.

Daarnaast maak je binnen dit vakgebied het verschil door je klanten echt te leren kennen. Dit geldt zowel voor de organisatie als de mensen achter de schermen. Alleen op die manier kan je jouw klanten optimaal van dienst zijn en zal je gezien worden als business partner, iemand die net even een stap verder gaat en zich inzet om de klant naar een hoger plan te brengen.

Tijdens mijn sollicitatieproces heb ik er bewust voor gekozen om niet alleen de mannen in de top te spreken maar ook de mensen met wie ik dagdagelijks te maken zou krijgen. Mijn conclusie was: bij STONE staat de lange-termijn relatie centraal met zowel de opdrachtgever, de kandidaten als met de collega’s en dat is waar ik mij erg in kan vinden!

Wie is deze gozert? Geboren in het ziekenhuis van Alkmaar op 18 november 1982, woonachtig geweest in 4 regio’s en uiteindelijk op mijn 17de terechtgekomen in het Rotterdamse en niet meer weggegaan. Mijn puberteit voornamelijk doorgebracht in Lelystad waar ik ook de basis heb gelegd voor een amateur carrière in het bowlen (Eredivisie niveau en Nederlands Team), een uit de hand gelopen hobby zullen we maar zeggen. Inmiddels ben ik de trotse papa van zoon Noah en dochter Nikki en val ik als persoon onder het kopje ‘een mensen-mens’. Verder ben ik een echte Bourgondiër, hou van lol maken en geniet van het samen zijn met vrienden.

Ron in Beeld

Bekijk onze opdrachten

Vakgebied: Finance / HR

Terug naar het medewerker overzicht