Richella Hofland

“Ik hou van altijd nieuwe dingen proberen: Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.”

Mijn naam is Richella Hofland en ik ben bezig met mijn studie Organisatie Psychologie aan de Erasmus Universiteit. Dit is mijn masterjaar en daarbij ook de eerste keer dat ik stage mag lopen. Nu ik bijna de arbeidsmarkt op mag, heb ik heel veel zin om eindelijk in het ‘echt’ te kunnen leren.

De komende maanden mag ik voor 2,5 dag stage lopen bij de afdeling recruitment, naast dat ik met mijn afstudeerscriptie bezig ben. Ik wist eigenlijk van het begin van mijn opleiding al dat bemiddeling van professionals en opdrachten mij heel leuk leek, maar nu dankzij deze stage kan ik het in het echt beleven.

Wat ik zo leuk vind aan STONE is de informele sfeer: het voelt meteen huiselijk aan. Daarnaast vind ik het persoonlijke karakter heel fijn. Echt de tijd voor mensen kunnen nemen, zodat je een plek kunt vinden die werkelijk bij de persoon past.

Naast werk en studie hou ik me vooral bezig met muziek. Ik speel gitaar, piano en hou erg van zingen en ik haal veel plezier uit mijn bijbaan in de zorg. Ook doe ik regelmatig pogingen om te gaan sporten…

Terug naar het medewerker overzicht