Remco van Poelgeest
Na mijn studieperiode heb ik als dienstplichtig soldaat mijn diensttijd vervuld bij het Korps Commando Troepen. Hier heb ik enkele belangrijke levenslessen geleerd: doorzettingsvermogen, teamgeest, aanpassingsvermogen, omgaan met tegenslagen, oplossingsgericht denken, doelen bereiken. Dit alles heeft mij gevormd als mens en als professional.

Ik ben ruim 15 jaar geleden begonnen in de arbeidsbemiddeling . Mijn eerste werkervaring deed ik op bij een groot Amerikaans recruitmentbureau. Zij hadden een hele duidelijke visie. Alleen het beste was goed genoeg voor de opdrachtgever. Hun motto was: exceed expectations. Dat is voor mij service leveren. Net dat beetje extra doen zonder dat het is gevraagd. Afspraken nakomen en kwaliteit leveren, allways.

Sinds 2005 heb ik in verschillende rollen voornamelijk financiële professionals bemiddeld, zowel voor de profit als de non-profit sector. Ik vind het erg prettig om met goede vakinhoudelijke mensen te werken. Mijn persoonlijk eigenschappen zal ik ten volle inzetten om met STONE op succesvolle wijze tevreden opdrachtgevers en –nemers bij elkaar te brengen. De mensen die je bemiddelt zijn geen producten. Ze willen ook zeker niet zo behandeld worden. Hetzelfde geldt voor de opdrachtgever. Die wil “waar voor zijn geld”. Net als onze kandidaten verwacht de opdrachtgever vakkennis en betrokkenheid. Dat is de essentie van het soort kwaliteit dat ik kan bieden.

Ik kook graag en probeer met enkele ingrediënten een mooi gerecht te maken. Daarnaast ben ik een whiskyliefhebber. Ik vind het heel boeiend hoe een ogenschijnlijk zelfde product toch zo enorm kan verschillen. In de weekenden ben ik vaak met mijn dochters op pad naar (internationale) judo en jiujitsu wedstrijden. Ik vind het prachtig om te zien hoe tactisch inzicht en doorzettingsvermogen bepalend zijn voor resultaten in deze sport en hoe dat mijn kinderen vormt.

Vakgebied: Public

Wil je weten hoe ik mijn dag indeel? Dat kan via de volgende link: De dag van … Remco

Bekijk onze opdrachten

Terug naar het medewerker overzicht