Remco Poortvliet

Ten tijde van de eeuwwisseling ben ik vanuit een werken-leren constructie het werkende leven ingestapt en sindsdien bij een groot aantal diverse bedrijven en instituten gewerkt.

De verbindende factor in mijn loopbaan zijn altijd mensen geweest en het willen verbeteren van werkprocessen. Mensgericht, resultaatgericht, empathie en pragmatisme.

We zien allemaal dat de wereld aan het veranderen is. Meer dynamisch. Daar is een ander, nieuw antwoord voor nodig. Daar ben ik zelf ook tegenaan gelopen. Ruim 5 jaar geleden ben ik de wereld van Agile ingerold. Deze methodiek is wat mij betreft op dit moment het beste antwoord voor bedrijven en organisaties hoe om te gaan met deze snel veranderende tijden. Tijdens mijn dagelijkse praktijk maakt het werken aan de hand van de Agile methodiek bedrijven en hun diensten meer transparant en efficiënt.

Wat mij heeft doen kiezen voor STONE is hun no-nonsense stijl en manier van communiceren. Dit samen met hun sterke visie om STONE o.a. groot te maken in de IT sector was voor mij de gouden combinatie.

In mijn vrije tijd houd ik er van om de wereld verder te ontdekken met mijn vrouw. Ik houd erg van de bergen en lange wandelingen. Andere culturen spreken mij altijd enorm aan en mijn favoriete landen zijn Indonesië en Griekenland. Ik ben altijd in voor een goed gesprek onder het genot van een rode wijn of Belgisch bier.

Focus: Agile Coach / Scrum

Bekijk onze opdrachten

Terug naar het medewerker overzicht