GEZOCHT
Ben jij ambitieus, ondernemend, gedreven en is geen uitdaging te groot voor je, kom dan samen met ons verder bouwen aan het nieuwste label binnen de STONE organisatie. Nu nog vanuit Rotterdam maar straks uit een nieuw kantoor in het High Tech hart van Nederland, Eindhoven. Van daaruit gaan we de High Tech klanten voorzien van de beste technische professionals.

Organisatie

STONE is geen gewoon bedrijf als alle andere. Natuurlijk wordt er bij ons ook hard gewerkt, kwaliteit geleverd en met focus op het resultaat samengewerkt. Tevreden opdrachtgevers en medewerkers staan centraal in alles wat wij doen. STONE lijkt een beetje op een familie. Een ander woord is er niet voor. En dat is maar goed ook want, als je er over nadenkt, breng je minstens zo veel tijd door met collega’s op het werk als met je eigen familie. Dus waarom zou dat niet hetzelfde kunnen voelen zodat werk en privé goed gecombineerd kunnen worden?

STONE is specialist in het bemiddelen van (interim) professionals in de bedrijfsvoering van organisaties. Finance, HR en ICT zijn momenteel nog de core business. Met de toevoeging van een technisch label zullen we nog beter in staat zijn om op de behoefte van onze klanten in te kunnen spelen. De onderneming staat er goed voor. Wij zijn hard maar bestendig gegroeid. Met dank aan een duidelijke visie op de toekomst en het ondernemerschap van onze medewerkers. In die visie staat niet alleen klanttevredenheid centraal maar ook het geluk van onze eigen medewerkers en hun motivatie om van ons bedrijf een succes te maken. STONE is namelijk “ons” bedrijf. De ambitie is stevig en realistisch tegelijk.

Dat doen wij onderscheidend met een sterk merk. Dat doen wij professioneel georganiseerd en sterk gepositioneerd. Dat doen wij met uitmuntende dienstverlening gericht op het beste resultaat. Dat doen wij met kennis van zaken en gevoel voor avontuur. Dat doen wij met veel, heel veel gevoel voor humor en bijzondere collega’s. Dat doen wij vooral “Samen”, “Toegankelijk”, “Ondernemend”, “Nuchter” en op een heel “Eigen” wijze. Laten dat nu net de STONE kernwaarden zijn.

Functie

Je bouwt, samen met je collega’s in korte tijd, op basis van bestaande en nieuwe klanten een stevige detacheringspraktijk op. Niet alles is al bedacht, je hebt juist een enorme eigen inbreng en krijgt daar ook volop de ruimte voor. Je bent in hart en nieren een zelfstarter en aanjager en echt op zoek naar iets anders. Maar je durft ook om hulp te vragen en vanzelfsprekend staan wij altijd voor je klaar, zeker als je nog wat minder ervaring hebt en op weg moet worden geholpen. Je kiest overtuigd voor onze branche en voor STONE.

Functie eisen

Vanzelfsprekend heb je meerjarige werkervaring en een bewezen (commercieel) succesvol trackrecord in recruitment, bij voorkeur aan de bureauzijde. Jouw eigen talent en passie voor het recruitment vak zijn leidend. Je kent je doelgroepen en weet letterlijk en figuurlijk wat deze mensen ‘beweegt’. Vooral in de Techniek maar als je zeer ervaren bent op het gebied van Finance en/of ICT dan komen wij ook graag met jou in contact. Je weet wat het is om meters te maken. Jouw eigen talent, netwerk en passie voor het vak zijn daarbij leidend. Dit is wat jij wilt doen en waarin je werkend gelukkig wilt zijn. Je hebt een goed gevoel voor avontuur en samenwerking. Je komt het bij STONE niet “proberen”. Wij gaan een commitment met elkaar aan voor 5-10 jaar en willen met jou bouwen aan onze droom om een bepalende speler in onze markt te zijn.

Aanbod

Een grote uitdaging en top collega’s, kleurrijk, met een eigen verhaal. Gedreven, vakkundig en met een scherp randje. Die van elkaar willen leren, met het hart op de juiste plaats. Die elkaar belangeloos verder helpen en geen strijd hebben over omzet of klanten. Die weten hoe je een “future-proof” bedrijf bouwt. Iedereen is even belangrijk. Een nagelnieuw, ruim, professioneel en inspirerend kantoor wordt in maart 2019 in Rotterdam betrokken en later dit jaar ook in Eindhoven. STONE is een sterk merk dat nog steeds aan kracht wint, modern wordt gepositioneerd en waar je mee voor de dag kunt komen. Een strakke organisatie die jou optimaal faciliteert maar ook een organisatie waar je nog over mag meedenken. Een goed salaris waarin bovengemiddelde prestaties uitstekend worden beloond. Vakantiedagen hebben wij afgeschaft. Kortom, je mag werken vanuit eigen kracht en passie aan succes, geluk en een “eigen” bedrijf in een inspirerende omgeving. Wie wil dat nou niet?

Verhuis jij met ons mee?

Maart 2019 zijn wij verhuisd naar onze eigen STONE villa op het Rivium in Capelle a/d IJssel. Ik kan je verzekeren… dit wil je niet missen!  Heb jij ook het STONE DNA en wil je onderdeel zijn van onze familie? Pak dan de telefoon om kennis te maken met Jeroen Gielens.

 

 

 

 

Jeroen Gielens
Jeroen GielensKijk ook even naar Werken bij STONE

Bel  06-460 964 48 (ook ’s avonds bereikbaar)

Mail j.gielens@stone-ba.nl

 

 

Terug naar het medewerker overzicht