Raymond Rademaker
Zoals ikzelf vaak naar professionals en naar bedrijven kijk, zo kijk ik ook zelf af en toe in de spiegel. Een echte beoordeling van mijzelf laat ik echter liever aan anderen over. Daarin schetst men mij als open, eerlijk, enthousiast en loyaal met oog voor detail. Als aanvoerder op het voetbalveld zorg ik dat iedereen zijn positie goed bezet heeft en op elkaar ingespeeld is. Die kwaliteit vertaal ik in mijn werk naar de mensen die dit op de werkvloer waar moeten maken.

Na het afronden van de HBO Commerciële Economie en een jaar Bedrijfskunde ben ik eerst een aantal jaar als Finance professional aan de slag gegaan. In die periode heb ik het Finance vak echt doorleefd in een groot aantal verschillende opdrachten bij diverse opdrachtgevers. Daar heb ik ook ervaren hoe bedrijven je aannemen. Waarom kiezen ze voor jou als professional en hoe belangrijk is het dat niet alleen op de inhoud maar ook op de persoon de match echt tot stand komt. Finance is en blijft mensenwerk.

Tijdens mijn studie was ik al bezig om mensen met hun eigen kwaliteiten met elkaar te verbinden. Deze kracht wilde ik ook op professioneel vlak inzetten. Vandaar dat ik na een aantal jaar de switch heb gemaakt van de financiële omgeving naar een uitgesproken commerciële rol bij I4Talent. In de afgelopen 12 jaar heb ik mij de bemiddeling van Interim Professionals succesvol eigen gemaakt. Ik heb ontdekt dat het opbouwen en onderhouden van relaties met kandidaten en opdrachtgevers ontzettend interessant is.

Als je passie hebt voor dit vak, en dat heb ik, dan weet je ook waar je op moet letten en kun je je meerwaarde laten zien door voor de beste oplossingen en combinaties te gaan. Met mijn drive, expertise, netwerk en persoonlijkheid pas ik goed bij STONE.

Vakgebied: Finance / HR

Bekijk onze opdrachten

Terug naar het medewerker overzicht