Priya Kichari

Afstuderen bij STONE: Mijn gevoel zegt dat ik het niet beter had kunnen treffen.

Mijn naam is Priya Kichari, 25 jaar oud en ik studeer ‘Global Marketing and Sales’ aan de Hogeschool Rotterdam. De komende 9 maanden ga ik bij de Marketingafdeling van STONE werken aan mijn afstudeeronderzoek. Het onderwerp van mijn onderzoek is de LEF-prijs, een initiatief van De Maatschappij (Departement Rotterdam).

Mijn eerste impressie van STONE is dat het een bedrijf is met grote ambities en dat de organisatie constant in beweging is. De combinatie van deze twee zaken hebben mij getriggerd om mijn afstudeerstage bij STONE te willen lopen. Ik ben dan ook erg blij dat ik hier nu ben!

In mijn vrije tijd ga ik vaak met mijn zusjes en vriendinnen uiteten, winkelen of naar de bioscoop. In de huidige tijd (door het Covid19 virus) heb ik het gemis van deze uitjes een positieve wending kunnen geven door thuis dingen samen te ondernemen (bijvoorbeeld door te kokkerellen). Ook kijk ik er enorm naar uit om jaarlijks weer naar mijn favoriete vakantiebestemmingen te gaan zoals Portugal en Frankrijk.

Ik heb er super veel zin in en kijk er naar uit om met mijn nieuwe collega’s samen te werken!

Terug naar het medewerker overzicht