Philip Raymakers

Tweeënhalf jaar geleden heb ik mijn afstudeeropdracht van de opleiding Commerciële Economie gedaan bij het bedrijf Technicum, een bedrijf dat zich bezighoudt met arbeidsmiddeling in het Technische werkveld. Ik kwam er toen eigenlijk vrijwel direct achter dat deze branche goed bij mij paste. Hetgeen wat mij aanspreekt is de combinatie van het aanboren van nieuwe relaties en het vinden van geschikte kandidaten voor deze bedrijven. Ik ervaar deze werkzaamheden als uitdagend en afwisselend!

In mijn jeugd was ik regelmatig aan het sleutelen aan brommers en auto’s. Het is voor mij dan ook geen verrassing dat ik uiteindelijk mijn passie in de Techniek-hoek heb gevonden. Toch heb ik op een gegeven moment de stap vanaf Technicum naar de arbeidsbemiddeling op de financiële markt gemaakt. Het drong echter vrij snel tot me door dat mijn hart toch echt bij de Techniek lag. De reden dat ik voor STONE kies, is dat ik graag weer een 360 graden rol in de Techniek wil vervullen waarin ik zowel met de klant als met de kandidaat aan de slag ga.

Maar wie is nu eigenlijk Philip? Ik ben 26 jaar oud, geboren in Helmond en woonachtig in Tilburg. Een echte Brabander dus. In het verleden heb ik fanatiek gehockeyd en tegenwoordig speel ik in een vriendenteam. Verder lees ik graag en geniet ik ervan om uiteten te gaan.

Vakgebied: Technology

Terug naar het medewerker overzicht