Patrick Baron
Het mooie van mijn vak is dat ik bij succes altijd 2 mensen blij maak. De klant en de kandidaat. De klant met de juiste oplossing voor zijn (operationele/ strategische) vraagstukken en de kandidaat met een nieuwe carrière of de start van een nieuwe interim opdracht. Kortom het verbinden van mensen. Dat is wat ik de afgelopen 14 jaar deed, nog steeds doe en de komende jaren bij STONE blijf doen.

Mijn werk: afwisselend, de mogelijkheid om (gelukkig) veel bedrijfsbezoeken te doen, kennis te kunnen delen en te mogen ontvangen, sparren over uitdagingen en oplossingen aanbieden. Ik doe dat met onderzoekende interesse, kinderlijke nieuwsgierigheid en commercieel gevoel voor de uitkomst. Volharding en focus zijn hierbij voorwaarden voor een succesvolle afronding voor beide partijen. Ik ga voor goud, want zilveren medailles heb ik al voldoende!

Passie voor snelheid en in het bijzonder autoracen: Formule 1. “ Wat is daar nu leuk aan” denk je, 60 rondjes hardrijden. Wat ik zie..? Ik zie de 20 snelste coureurs ter wereld racen met een maximaal rondetijd verschil van 5 seconden tussen nummer 1 en nummer 20. Daarbinnen gebeurt alles, zowel operationeel, strategisch als tactisch. Gelardeerd met een vleugje geluk en/of menselijk falen lijkt het net een bedrijf!

Vakgebied: Finance / HR

Wil je weten hoe ik mijn dag indeel? Dat kan via de volgende link: De dag van … Patrick

Bekijk onze opdrachten

Terug naar het medewerker overzicht