Nathalie Buys

Een beetje een spin in het web, zo zou ik mezelf omschrijven: Alles overzien (en weten) en alle processen binnen de organisatie in de gaten houden. De afwisseling van een breed takenpakket houdt mij scherp. Mijn dagen vullen zich met werkzaamheden van o.a. wagenparkbeheer, contractbeheer, projectadministratie, urenadministratie en facturatie tot debiteurenbeheer (en meer).

De afgelopen 16 jaar ben ik bij andere bedrijven in de interim branche werkzaam geweest. Door de groei van mijn laatste werkgever werd mijn takenpakket opgesplitst en verdeeld over extra collega’s. Logisch, maar ik ging de afwisseling missen. Bij STONE vind ik weer het samen werken aan een mooi resultaat terug, teamspirit en gedrevenheid, met ruimte voor gezelligheid. En natuurlijk de afwisseling van een jong, dynamische organisatie.

De kernwaarden Verantwoordelijkheid, Klanttevredenheid, Kennis, Snelheid en die Extra Stap Zetten sluiten perfect bij mij aan. Dit geeft mij de ruimte om processen te verbeteren of ergens dieper in te duiken. In mijn rol als Finance & Operations Support zijn klant, kandidaat en collega eigenlijk allemaal mijn “klant”. En ik wil hen allen een 9+ service niveau bieden.

In mijn vrije tijd besteed ik natuurlijk veel aandacht aan mijn man, dochter Jasmijn (10 jaar) en zoon Fabio (7 jaar). Reizen is bij ons thuis een terugkerend thema. Dit doen we naar Luxemburg voor een gezellig familiebezoek of we pakken de koffers voor een vakantie bij mijn Portugese schoonfamilie op de Azoren. En ja bij een Portugese schoonfamilie hoort natuurlijk lekker eten!

Bekijk onze opdrachten

Terug naar het medewerker overzicht