Minke van de Braak

Goede gesprekken op basis van oprechte interesse in de ander, dat is wat mij drijft.

Lang heb ik gezocht naar het antwoord op de vraag ‘wat wil je later worden?’. Het combineren van mijn liefde voor de commercie en mijn interesse in wat mensen drijft bracht mij richting de mooie wereld van de arbeidsbemiddeling.

Gestart met bemiddeling in de zorg bij GrowWork Healthcare, waar ik zowel de rol van recruiter als commercieel adviseur heb bekleed. Nu mag ik mijn carrière voortzetten bij STONE Public. Een snelgroeiende organisatie met veel slagkracht en ambitie, een plek waar ik me meteen al thuis voel!

Ondernemen is mij met de paplepel ingegoten, hard werken hoort daar uiteraard bij.

De snelheid en dynamiek die het maken van een match met zich mee brengt geven mij energie. Bij STONE mag ik me zowel met professionals als met klanten bezig gaan houden. Met als belangrijkste doel: streven naar mooie persoonlijke en langdurige relaties. Hierbij adviseer ik enerzijds klanten graag over de strategische inzet van personeel en begeleid ik aan de andere kant professionals met even zoveel plezier bij het vinden van de juiste vervolgstap in hun loopbaan.

Met een chefkok als man wordt er naast hard werken ook genoten van een heerlijk culinair privéleven. Op zijn tijd een heerlijke borrel met een competitief spelletje is aan mij wel besteed. Echt tot rust komen doe ik het liefst in Italië, heerlijke muziek aan en rijden maar!

Ondernemend, positief en toegankelijk, woorden die mij als mens goed omschrijven én ook nog eens behoren tot de kernwaarden van STONE. Mocht dit je aanspreken dan kom ik graag met je in contact!

Vakgebied: Public

Terug naar het medewerker overzicht