Mees Goethart

Werken in een Rotterdams bedrijf met een Rotterdamse mentaliteit is precies wat bij mij past!

Mijn naam is Mees Goethart en ik studeer bedrijfskunde MER op de hogeschool. Op dit moment ga ik naar het 3e jaar toe en mag ik stage lopen bij STONE.

Gedurende de opleiding bedrijfskunde MER is er veel aandacht voor praktijk ervaring. Zo heb ik in het eerste jaar van mijn opleiding een maand stage mogen lopen bij BMW. In het 2e jaar duurde de stage al iets langer, namelijk 2 maanden (bij de VLS Groep) en nu mag ik dit studiejaar zeven maanden stage lopen bij  STONE. Dit is voor mij een compleet andere ervaring en ik zal er voor zorgen dat deze stage periode een succes wordt! Dit succes wordt gerealiseerd door gebruik te maken van mijn sterke punten namelijk; enthousiasme en doorzettingsvermogen.

Bij STONE draai ik mee op de marketing afdeling. Daarnaast ben ik samen met Emily Kühne verantwoordelijk voor het opzetten van een event rond de uitreiking van de LEF prijs in maart 2020. Een met zorg geselecteerde jury kent deze LEF prijs toe aan MVO bedrijf in de regio van Rotterdam. Dit doen we onder de vleugels van De Maatschappij.

“When you’re backed against a wall break that goddamn thing down”

Een quote uit mijn favoriete serie Suits waar ik een levensmotto van heb gemaakt. Ik ben een doorzetter en neem niet snel genoegen met het eerste voorstel. Deze mentaliteit gebruik ik zowel in mijn stage, werk en in de sport die ik beoefen.

Mijn persoonlijke doelen die ik wil halen uit mijn stage zijn:

  • Persoonlijke ontwikkeling;
  • Werkervaring binnen een professionele organisatie;
  • Meer kennis verkrijgen op gebied van marketing .

Naast mijn stage ben ik werkzaam als content medewerker bij de VLS Groep. Verder hockey ik drie keer in de week en ben ik bezig met fitness.

Ik wil meer weten over de LEF prijs.

Terug naar het medewerker overzicht