Marcel Kaaijk

Na mijn doctoraal in de economische wetenschappen en mijn dienstplicht als sergeant bij de artillerie ben ik begonnen met werken. In eerste instantie bij een administratiekantoor maar na 2 jaar heb ik de overstap gemaakt naar de verzekeringsbedrijfstak. In die bedrijfstak heb ik corporate senior salesfuncties gehad bij Delta Lloyd en Aegon waarbij commercie en zware inhoudelijkheid de boventoon voerden.

Via mijn netwerk ben ik vervolgens in de arbeidsbemiddeling terecht gekomen. Daar heb ik zowel ervaring in het detacheringsbedrijf als in de interim branche opgedaan.

Mijn nieuwe uitdaging heb ik gevonden bij STONE, een bedrijf waar enthousiasme en ondernemen met hoofdletters worden geschreven.We gaan daar met de voltallige bemanning voor een sterke groei en uitbouw van het bedrijf. Zelf ben ik verantwoordelijk voor het opbouwen en uitbouwen van ons speelveld in de financiële sector. Door mijn jarenlange ervaring weet ik de juiste verbinding te bewerkstelligen tussen opdrachtgever en kandidaat. Tevredenheid bij alle partijen staat daarbij voorop en daar krijg ik veel energie van.

Ik heb altijd veel gesport. Voor mij is het belangrijk om fit te zijn en te blijven. Daarnaast is het ook gewoon prachtig om doelen te stellen en die zelf en/of samen met anderen te realiseren. Voetbal is altijd mijn sport geweest, maar ook fietsen en hardlopen doe ik met grote regelmaat. Vanuit de sport heb ik leren omgaan met vallen en weer opstaan. Sport kun je vanuit die hoedanigheid ook projecteren op het dagelijks leven. Ik heb geleerd vanuit een positieve invalshoek en met een grote dosis energie mijn plannen te realiseren.

Mijn gezin met 2 studerende kinderen en een vrouw die in het ziekenhuis werkt, is heel belangrijk voor mij. We doen veel samen en ik sta in het weekend altijd op het hockeyveld om de wedstrijd van mijn beide zoons te bekijken. Die spelen sinds enkele jaren samen in één team. De eerste jaren ben ik nog teammanager geweest maar tegenwoordig sta ik in alle rust met een kop koffie langs te lijn.

Bekijk onze opdrachten

Terug naar het medewerker overzicht