Marc Willemse

Mijn naam is Marc Willemse, ik ben 21 jaar oud en studeer Global marketing & sales aan de Hogeschool Rotterdam. Momenteel zit ik in mijn 3e jaar en ga nu met veel enthousiasme beginnen aan mijn stageperiode bij STONE.

Tijdens mijn eerdere MBO-opleiding heb ik bij diverse bedrijven stage mogen lopen. Hierdoor heb ik inmiddels enige kennis en ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Door deze stage- ervaring weet ik nu goed wat ik zoek in een bedrijf. Voor mij is het belangrijk dat het een leerzaam en open bedrijf is met een prettige sfeer en die mij de kans geeft om mij zelf te ontwikkelen. Bij STONE kreeg ik direct het gevoel dat dit het bedrijf is wat bij mij past.

STONE bevindt zich in een voor mij nieuwe branche maar die uitdaging ga ik graag aan. Gedurende mijn stageperiode bij STONE zal ik mij voornamelijk bezig houden op het gebied van marketing. Ik kijk er naar uit om mijn marketing skills te ontwikkelen. Buiten de marketing hoop ik ook mijn steentje bij te kunnen dragen aan de sales en recruitment- afdeling.

Naast mijn studie ben ik werkzaam bij Easyway als privé- chauffeur. Verder ben ik zo’n 4 keer per week bezig met fitness waarbij ik zowel mijn kracht als uithoudingsvermogen op de proef stel.

Bekijk onze opdrachten

Terug naar het medewerker overzicht