Marc Nuijten

Tijdens mijn studie Human Resources Management aan de Fontys Hogeschool in Tilburg ben ik in de wereld van arbeidsbemiddeling terecht gekomen. Na diverse stages ben ik mijn loopbaan 3.5 jaar geleden begonnen bij Technicum. 

Zonder enige technische kennis ben ik dit avontuur aangegaan en dit voelde uitstekend. Juist vanwege het feit dat alles nieuw voor me was leerde ik elke dag enorm veel bij. Door de rol van 360 graden consultant te vervullen sprak ik  veel kandidaten en deed ik veel bedrijfsbezoeken. Een enorm leerzame periode waarin ik veel kennis heb opgedaan van de technische branche.

Na bijna 3 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ben ik bij Engie terecht gekomen. Hier ben ik in aanraking gekomen met een stuk project planning bij een grote, technische speler. Hier heb ik dus aan de andere kant van de tafel gezeten en was ik juist degene die de mensen inhuurde. Ook in dit halfjaar heb ik erg veel geleerd en veel bij interne, grote klanten mee mogen kijken.

Ik kwam er echter al snel achter dat ik het commerciële aspect van de branche miste en ben enorm blij en trots dat ik nu mijn opgedane kennis en vaardigheden bij STONE weer in de praktijk mag gaan brengen op de nieuwe vestiging in Best als consultant Technology.

In mijn niet-werkzame leven (zaal)voetbal ik graag, het liefst in combinatie met een gezellige derde helft.

Vakgebied: Technology

Bekijk onze opdrachten

Terug naar het medewerker overzicht