Lyanne van ’t Zelfde

Na mijn studie aan de HES richting bedrijfscommunicatie werk ik inmiddels ruim tien jaar als IT Recruiter. Ik heb deze ervaring opgedaan bij twee verschillende ICT detacheringsbureaus, dus ik ben goed bekend met het invullen van ICT interim functies. Ik heb domeinkennis en inmiddels al een behoorlijk netwerk. Recruitment is mijn passie geworden, het bij elkaar brengen van opdracht en kandidaat is waar ik energie van krijg.

Nuchter, open en eerlijk zijn woorden die bij mij passen. Ik hou van de Rotterdamse mentaliteit; niet lullen maar poetsen. Ik zit eigenlijk nooit stil, een harde werker, die veel zaken tegelijk oppakt. Soms serieus, vaak met humor. Naast het harde werken moet er ruimte zijn voor gezelligheid, voor een positieve teamspirit. Privé ook genoeg omhanden met mijn twee jonge meiden van 3 en 4 jaar oud; Merel en Roos. Druk maar heel gezellig.

STONE is een bedrijf wat mij aantrekt door de diverse eindklanten, de duidelijk visie, mooie opdrachten en een hecht en succesvol team; tof om hiervan deel te mogen zijn. De ambitie die STONE heeft om de ICT-tak tot een succes te maken, spreekt mij enorm aan. Dit is ook gelijk de reden dat ik voor STONE gekozen heb. Opzetten, meebouwen aan de ICT-tak en samen succesvol worden, ik ben ervan overtuigd dat dit gaat lukken.

Bekijk onze opdrachten

Terug naar het medewerker overzicht