Luuk van Sluisveld

Na mijn studie Bestuurskunde ben ik bijna 6 jaar geleden min of meer bij toeval in de arbeidsbemiddeling terecht gekomen. Via een gastcollege ben ik in het Management Traineeship van de ManpowerGroup beland.

Gedurende de afgelopen 5 jaar heb ik verschillende facetten van deze organisatie en daarmee de arbeidsbemiddeling leren kennen. Daardoor heb ik mijzelf zowel op commercieel vlak als op management niveau kunnen ontwikkelen. De diverse stappen binnen de organisatie hebben mij uiteindelijk gebracht naar de rol van operationeel verantwoordelijke voor het grotere segment klanten in Zuid-Nederland

Door de diversiteit van Manpower heb ik zowel in de uitzendtak als in de interim branche ervaring kunnen opdoen. Dit zijn totaal 2 verschillende werelden; andere dynamiek, andere inhoud en andere werkwijze. Tel bij deze elementen het ondernemerschap op en de ingrediënten voor mijn keuze voor STONE zijn daar. De plannen, de ambitie en de rol die ik daarin mag gaan spelen zijn voor mij bepalend geweest om dit nieuwe avontuur aan te gaan. Samen met collega’s gaan we verder bouwen aan STONE en meer specifiek aan ons detacheringsbedrijf.

Als eerste Brabander bij STONE ben ik daarnaast in ieder geval voornemens om wat van de Brabantse gezelligheid mee naar het Rotterdamse te nemen, zonder daarbij uiteraard afbreuk te doen aan de bestaande mentaliteit en kernwaarden van STONE.

Omdat het niet het hele jaar door carnaval is, drink ik ook graag  koffie. Mocht je dus meer willen weten over ons detacheringsbedrijf en/of een Interim vraagstuk hebben dan kom ik uiteraard graag een kopje koffie bij je drinken.

Bekijk onze opdrachten

Terug naar het medewerker overzicht